Hoe De "bril Van De Toekomst" Van Google Zal Werken

Hoe De "bril Van De Toekomst" Van Google Zal Werken
Hoe De "bril Van De Toekomst" Van Google Zal Werken

Video: Hoe De "bril Van De Toekomst" Van Google Zal Werken

Video: Hoe De
Video: Smart Glasses | The Glasses Of The Future | What Google Glasses Should Have Been? 2024, Mei
Anonim

Google toonde foto's en video's van de bril van de toekomst. Hoewel er nog steeds in het laboratorium aan het nieuwe product wordt gewerkt, is aangekondigd dat de definitieve versie van de bril in 2012 zal verschijnen.

Hoe zullen ze werken?
Hoe zullen ze werken?

Het geesteskind van het Google X Experimental Lab werd voor het eerst gepresenteerd in april 2012 op de jaarlijkse conferentie in San Francisco. Bij de demonstratie van de ontwikkelaarsversie van de gadgetbril werden twee mogelijkheden gedemonstreerd: video-opname en animatieweergave.

Google Glas - dit is de naam van het nieuwe product, vertegenwoordigt 's werelds eerste bril met een internetverbinding. Ze kunnen werken als een videocamera, video-informatie verzenden en ontvangen via het netwerk en foto's maken. De demo toonde bijvoorbeeld een animatie van vuurwerk met een veranderende hoek afhankelijk van de beweging van het hoofd.

De presentatie liet helder en levendig zien hoe je met behulp van een bril van de toekomst door de ogen van een ander naar de wereld kunt kijken. Het publiek was stomverbaasd. Een groep parachutisten landde op het dak van het gebouw waar het forum werd gehouden. Tegelijkertijd stuurden camera's die in de bril waren ingebouwd de blik van de parachutisten in realtime van sprong tot landing op een enorm scherm in de conferentiezaal. Daarna namen de renners het stokje over, leverden de brillen af in de zaal en zagen de aanwezigen hun hele rit op het scherm.

Het gebruik van deze bril zorgt er in de praktijk voor dat alles wat je ziet op dezelfde seconde door miljoenen mensen kan worden gezien. Andere communicatiemogelijkheden van de bril van de toekomst zijn onder meer het verzenden van gesproken en geschreven berichten zonder de hulp van een mobiele telefoon, het plannen van vergaderingen en navigatie.

Het display, dat informatie voor de gebruiker weergeeft, bevindt zich net boven de ogen en interfereert niet met de beoordeling van de werkelijkheid. Tot nu toe schatte de oprichter van het bedrijf, Sergey Brin, de kosten van de gadgetbril op $ 1.500. Experts zijn van mening dat voor succesvolle massaverkopen op de markt hun prijs niet meer dan $ 500 mag zijn.

Aanbevolen: