Wat Wordt De Nieuwe Smartphone Lumia 920

Wat Wordt De Nieuwe Smartphone Lumia 920
Wat Wordt De Nieuwe Smartphone Lumia 920

Video: Wat Wordt De Nieuwe Smartphone Lumia 920

Video: Wat Wordt De Nieuwe Smartphone Lumia 920
Video: Upgrading a Nokia Lumia 920 to Windows 10 Mobile in 2021🙂 2024, Mei
Anonim

Nokia verraste iedereen met de presentatie van zijn nieuwe product - de Lumia 920 PureView-smartphone. Het belangrijkste kenmerk van het toestel is de hoge resolutie van de fotosensor, gelijk aan 41 megapixels. De nieuwigheid onderscheidt zich van de vorige modellen door het gebruik van innovatieve prestaties erin.

Wat wordt de nieuwe smartphone Lumia 920
Wat wordt de nieuwe smartphone Lumia 920

Het apparaat is gemaakt in een klassieke stijl. Het heeft een 4,5-inch nieuwe generatie "Pure Motion HD +" touchscreen-display met een licht gebogen vorm. De snelheid waarmee de pixels in dit beeldscherm worden geschakeld is 2,5 keer sneller dan die van andere schermen. De Clear Black polariserende laag kan zich nu aanpassen aan de verlichting voor een betere leesbaarheid.

De nieuwigheid onderscheidt zich gunstig van de Lumia 800/900-modellen door de afwezigheid van speciale Windows Phone-servicetoetsen op het voorpaneel. Het achterpaneel van het apparaat is gemaakt van aluminium. Verkrijgbaar in vier kleuren: geel, rood, zwart en grijs.

De noviteit is uitgerust met een Pure View-camera die baanbrekende technologieën uit de fotografie combineert. De zogenaamde "vloeibare lens" zorgt voor beeldstabilisatie en stelt je in staat heldere foto's te maken met snellere sluitertijden dan welke andere smartphone dan ook. Tegelijkertijd past de matrix vrij in een vrij dunne behuizing.

De camera van het apparaat legt een beeld vast van 41 megapixels, waarna het programma de aangrenzende pixels van het frame comprimeert tot één. De output is afbeeldingen die overeenkomen met acht, vijf of drie megapixels. Hoge kwaliteit beelden worden geleverd door LED en xenon flitser. De apparaatfabrikanten hebben ook rekening gehouden met de geluidskwaliteit bij het opnemen van video door drie overbelastingsbeveiligde microfoons te installeren die geluiden tot 140 decibel kunnen opnemen.

De Lumia 920 kan zowel conventioneel als met elke Qi-compatibele draadloze oplader worden opgeladen. Aan de achterkant van de smartphone bevindt zich een magneetstrip voor zo'n opladen. Batterijcapaciteit 2000 mAh.

Dit is de eerste Nokia-smartphone met een dual-coreprocessor. De Qulacomm 8960-processor heeft zich goed bewezen op vlaggenschepen op basis van Android en is al lang standaard geworden voor smartphones met Windows Phone 8. Het apparaat krijgt 32 GB intern geheugen, de hoeveelheid RAM zal 1 GB zijn.

Aanbevolen: