Wat Wordt Het Nieuwe IPhone-scherm

Wat Wordt Het Nieuwe IPhone-scherm
Wat Wordt Het Nieuwe IPhone-scherm

Video: Wat Wordt Het Nieuwe IPhone-scherm

Video: Wat Wordt Het Nieuwe IPhone-scherm
Video: Deze kleine iOS 15 functies kende je nog niet 2024, Mei
Anonim

Met het naderen van de herfst groeit de interesse van potentiële kopers en specialisten voor nieuwe mobiele toestellen van Apple steeds meer. Het bedrijf beloofde ze medio september 2012 te presenteren. Hoogstwaarschijnlijk zal het bedrijf een nieuw model van de iPhone-mobiele telefoon presenteren, en mogelijk een budgetversie van de iPad mini-tablet. Maar als er praktisch geen informatie is over de kenmerken van de tablet, dan lekken de gegevens over de telefoon geleidelijk naar de internetedities.

Wat wordt het nieuwe iPhone-scherm
Wat wordt het nieuwe iPhone-scherm

Aangenomen wordt dat Apple zeer binnenkort - op 12 september - de nieuwe iPhone van de vijfde generatie zal presenteren. Tegelijkertijd zou de voorlopige acceptatie van applicaties voor de telefoon moeten beginnen, en deze zou op 21 september in de uitverkoop moeten gaan. Al deze data zijn echter slechts speculaties die in verschillende media en op internetsites verschijnen.

Het bedrijf zelf zwijgt traditioneel over de releasedatums van toekomstige nieuwe producten, om nog maar te zwijgen over hun technische kenmerken. Daarom is het mogelijk om de schermparameters van de nieuwe mobiele telefoon van Apple vermoedelijk alleen te bespreken op basis van niet-officiële informatie die verwijst naar anonieme bronnen.

Het dichtst bij de waarheid lijkt de veronderstelling te zijn dat het iPhone-scherm van de volgende generatie verticaal zal uitrekken, terwijl het dezelfde breedte behoudt. Portal 9to5mac.com verwijst naar de prototypes van een nieuwe mobiele telefoon die bij hen kwam, waarbij de horizontale afmeting gelijk bleef aan 1,9632 inch (bijna 5 cm), en de hoogte nu 3,484 inch (8,85 cm) is. Deze afmetingen komen nauw overeen met de beeldverhouding van een 16:9 breedbeeld videobeeld, dus ze lijken redelijk.

De mobiele telefoons van deze fabrikant, behorend tot de vierde generatie, hadden een resolutie van 640x960 pixels en kwamen overeen met de verhoudingen van 3: 2. Op basis van de nieuwe afmetingen kunnen we aannemen dat het display van de volgende generatie een resolutie van 640x1136 pixels zal hebben, wat 176 pixels hoger is dan eerdere iPhone-modellen. Uit publicaties op dezelfde site is bekend dat de nieuwe versie van het Apple iOS 6 besturingssysteem al ondersteuning biedt voor deze schermresolutie. Het zal plaats bieden aan zes rijen applicatiepictogrammen en uitgebreide gebruikersprogramma-interfaces met meer ruimte voor inhoud op het scherm van een mobiele telefoon.

Aanbevolen: