Wat Wordt De Nieuwe Amazon-smartphone?

Wat Wordt De Nieuwe Amazon-smartphone?
Wat Wordt De Nieuwe Amazon-smartphone?

Video: Wat Wordt De Nieuwe Amazon-smartphone?

Video: Wat Wordt De Nieuwe Amazon-smartphone?
Video: Top 10 Coolest Smartphone Gadget On Amazon 2021| best iphone13 Accessories| super cool mobile gadget 2024, Mei
Anonim

Tegen de winter komt er nog een speler bij de lijn van smartphones. Veel zakelijke publicaties schreven over de plannen van Amazon voor de zomermaanden van 2012. Een van hen, Forbes, opende de sluier van geheimhouding en beschreef enkele van de innovatieve kenmerken van de nog uit te brengen Amazon-smartphone.

Wat wordt de nieuwe Amazon-smartphone?
Wat wordt de nieuwe Amazon-smartphone?

De ambitieuze plannen van Amazon-CEO Jeff Bezos voor digitale technologie, en vooral digitale inhoud, doen concurrenten terugdeinzen.

Amazon wil in de eerste plaats alles verkopen wat verkocht kan worden met zijn nieuwe smartphone: papieren boeken, elektronische teksten, digitale muziek en films, televisies, kleding en schoenen. De release van een nieuwe merk-smartphone is dus in feite een herhaling van de Amazon-truc van vorig jaar, toen het bedrijf zijn eigen Kindle Fire-tabletcomputer met Kerstmis aan zijn consumenten aanbood. Het werd tegen een zeer lage prijs verkocht, bijna tegen de kostprijs, maar de berekening is eenvoudig: de eigenaren van het apparaat gebruiken uitsluitend Amazon-muziek- en videodiensten.

Maar de makers van de smartphone gingen verder. Ze zijn van plan om hun klanten eindelijk te "haken" aan Amazon-shopping. En dit komt door het concurrentievoordeel van het bedrijf zelf ten opzichte van klassieke winkels - zeer lage prijzen. Voeg daarbij de verbeterde service - het bedrijf is van plan om bestellingen binnen enkele uren na betaling aan klanten te leveren. Maar dat is niet alles. Bezos bedacht een ware revolutie in e-commerce.

Amazon is de eigenaar van de grootste creditcarddatabase ter wereld (meer dan 170 miljoen mensen). Een smartphone van het merk Amazon wordt volledig voorbereid bij u thuisgebracht. Je zet het toestel aan en gaat meteen winkelen: de smartphone weet immers al van tevoren wie je bent, je rekeningnummer en de historie van eerdere aankopen. Bovendien zal het besturingssysteem (dat net als dat van de Kindle Fire-tablet is ontwikkeld op basis van Android) niet alleen comfortabel en handig zijn, de "vulling" wordt volledig aangepast aan uw winkelverwachtingen. Dingen kopen met thuisbezorgd, zoals Bezos bedacht, wordt net zo eenvoudig als een banale applicatie in de Apple electronic store, schrijft Forbes.

Aanbevolen: