Wat Wordt De Nieuwe IPhone

Wat Wordt De Nieuwe IPhone
Wat Wordt De Nieuwe IPhone

Video: Wat Wordt De Nieuwe IPhone

Video: Wat Wordt De Nieuwe IPhone
Video: iPhone 13 geruchten: dit verwachten we van de nieuwe iPhones! 2024, April
Anonim

In afwachting van de release van Apple's nieuwste iPhone zijn er veel speculaties en geruchten. Niemand kan ondubbelzinnig zeggen wat de nieuwe communicator van een bekend merk zal zijn en wanneer het zeker mogelijk zal zijn om een iPhone 5 te kopen. Het is echter nog steeds mogelijk om de belangrijkste verschillen bij benadering te benadrukken.

Wat wordt de nieuwe iPhone
Wat wordt de nieuwe iPhone

De release van de nieuwe iPhone 5 is de belangrijkste intrige van 2012. Apple belooft zijn fans eind 2012 te plezieren met een nieuwigheid, hoewel de release van het langverwachte model mogelijk wordt uitgesteld. Velen beweren dat het uiterlijk van de vijfde iPhone niet veel zal veranderen ten opzichte van zijn voorganger, al gaan er wel geruchten over een druppelvorm. De iPhone 5 krijgt echter een grotere harde schijf (32GB, 64GB, 128GB) en natuurlijk een dual-core processor.

De iPhone 5 zou een interactief 3D-scherm met eye-tracking moeten hebben. De nieuwe virtuele interface van het apparaat zal de voordelen van bewegingssensoren kunnen maximaliseren, en wanneer u met uw blik over het pictogram schuift, zal dit toenemen. Door een schaduw van het pictogram te werpen op basis van de richting van het licht, wordt het scherm geanimeerd.

Een van de oorspronkelijke aannames is de volledig metalen behuizing van de iPhone 5. Het is bekend dat Apple is gaan samenwerken met een bedrijf dat een unieke metaallegering heeft ontwikkeld met uitstekende plastic eigenschappen. Het is mogelijk dat Apple de eigenaar is van het patent voor dit product en vergelijkbare technologie gebruikt bij de productie van de volgende generatie iPhone.

Er wordt aangenomen dat Apple het glazen paneel aan de achterkant van de smartphone gaat vervangen door aluminium of het eerder genoemde kneedbare metaal. De aanvankelijke reden hiervoor waren enkele problemen met de aansluiting van de iPhone 4 in de vroege stadia van zijn bestaan, maar later werd het een kwestie van esthetische aard. De vereniging van metaal, kunststof en glas - te oordelen naar de aannames, wordt dit het nieuwe ontwerpconcept.

Informatie over de iPhone 5 is nog met een sluier van geheimhouding omgeven, maar op internet zijn al foto's, video's en andere informatie te vinden over de nieuwe, naar verluidt al te koop, iPhone 5. Tussenpersonen bieden aan om de iPhone 5 tegen een aantrekkelijke prijs te kopen. prijs, maar het echte product van het bedrijf Apple moet nog officieel in productie gaan.

Aanbevolen: