Wat Wordt De Nieuwe Microsoft-tablet?

Wat Wordt De Nieuwe Microsoft-tablet?
Wat Wordt De Nieuwe Microsoft-tablet?

Video: Wat Wordt De Nieuwe Microsoft-tablet?

Video: Wat Wordt De Nieuwe Microsoft-tablet?
Video: Обзор идеального Surface Pro 7+ от Microsoft 2024, April
Anonim

De nieuwe tabletcomputer van Microsoft heet Surface. Alle modellen van dit toestel zijn uitgerust met een 10,6 inch touchscreen display. Microsoft Surface heeft een aantal functies die het onderscheiden van vergelijkbare mobiele pc's.

Wat wordt de nieuwe Microsoft-tablet?
Wat wordt de nieuwe Microsoft-tablet?

Het vlaggenschip van de Surface-serie is uitgerust met een Intel centrale verwerkingseenheid. Deze CPU behoort tot de Core I5 lijn en heeft twee fysieke cores. De Microsoft Surface-tablet is het eerste apparaat waarop de definitieve versie van Windows 8 wordt uitgevoerd.

Het jongere Surface-model heeft een op ARM gebaseerde CPU. Het is belangrijk op te merken dat dit apparaat is uitgerust met vier volledige kernen op twee kristallen. Het besturingssysteem Windows RT wordt gebruikt om de functies van de mobiele computer te besturen.

Aansluiting van externe apparatuur wordt verzorgd door de aanwezigheid van USB 2.0- en 3.0-interfaces. Het is vermeldenswaard dat de meeste fabrikanten tabletcomputers uitrusten met mini- en micropoorten. Dit maakt meestal een lichte vermindering van de dikte van de behuizing mogelijk. Om in dergelijke situaties randapparatuur aan te sluiten, is het gebruikelijk om speciale adapters te gebruiken.

De twee Surface-computermodellen hebben verschillende beeldschermspecificaties. Het jongere model heeft een scherm met ondersteuning voor een maximale resolutie van 1280x720 pixels. Hoge beelddetails worden geleverd door de videochip Nvidia Tegra 3. Dit is verre van de beste indicator voor moderne tabletcomputers. Het vlaggenschipmodel zal worden uitgerust met een Full HD-matrix met een resolutie van 1920 x 1080 pixels.

Speciaal voor Surface-tablets is een unieke hoes ontworpen. Het maakt verbinding met de USB-interface en het bovenste gedeelte fungeert als een toetsenbord. Het invoerapparaat is slechts 3 mm dik. Internettoegang wordt geboden via het Wi-Fi-kanaal. Helaas zitten er geen 3G- en LTE-modules in deze tablets. Het is ook mogelijk om via Bluetooth 3.0 verbinding te maken met randapparatuur.

Aanbevolen: