Welke Gadgets Wachten Ons In De Nabije Toekomst

Welke Gadgets Wachten Ons In De Nabije Toekomst
Welke Gadgets Wachten Ons In De Nabije Toekomst

Video: Welke Gadgets Wachten Ons In De Nabije Toekomst

Video: Welke Gadgets Wachten Ons In De Nabije Toekomst
Video: Klimaatbedreigingen. Varianten om te overleven 2024, Mei
Anonim

De wereld verandert elke dag. Tegelijkertijd ontwikkelen zich technologieën, die ons opvallen met hun functionele reikwijdte. We presenteren vijf futuristische projecten die je zeker zullen verrassen en ervoor zullen zorgen dat je ze wilt kopen en ervaren.

Welke gadgets wachten ons in de nabije toekomst
Welke gadgets wachten ons in de nabije toekomst

Flexibele telefoon

Dit apparaat heeft niets te maken met de gebruikelijke "clamshells". Het scherm kan worden gebogen, zelfs opgevouwen. Een soortgelijke ontwikkeling is al van Samsung en is erdoor gepatenteerd. Medio 2017 wordt een wijdverbreide productie van prachtige gadgets met veel functies verwacht.

Sensorwake-alarm

De gebruikelijke wekker werkt op ons als een krachtige stimulans die ons letterlijk uit bed duwt tijdens een zoete ochtenddroom. Nieuwe technologieën proberen deze schijnbaar alledaagse situatie op te lossen. Nu word je niet meer wakker van vervelende geratel en andere onaangename geluiden en geluiden. De Sensorwake maakt je 's ochtends wakker en wekt je met het verleidelijke aroma van koffie, geroosterd spek of vers gebakken croissants. Je zult meteen dol zijn op deze gadget.

Spiegel ModiFace

Mijn licht, spiegel, vertel me … Binnenkort kan de schone helft echt in een sprookje duiken met de ModiFace-spiegel. Elke dag beginnen vrouwen met pijnlijke vragen: wat te dragen, welk kapsel, welke make-up? Wetenschappers zijn al begonnen met het ontwikkelen van een spiekbriefje voor wonderen. Kijk gewoon in deze spiegel, en het zal het probleem in een mum van tijd oplossen en je in verschillende stijlen laten zien.

Skype-vertaler

Binnenkort zijn er geen taalgrenzen meer in de wereld! Dit stellen de ontwikkelaars van de Skype-applicatie. Ze werken aan een universele vertaalfunctie. Zij zorgt voor simultaan automatische vertaling van mondelinge en schriftelijke spraak. Stelt u zich eens 50 talen van de wereld voor, plus dialecten. Bovendien zal de kunstmatige intelligentie van het programma in staat zijn om zichzelf te leren. Hoe meer hij verschillende zinnen en complexe constructies hoort, hoe beter de vertaling wordt. We kunnen alleen maar wachten op deze magische ontwikkeling.

Slimme contactlenzen

Het is duidelijk dat de nieuwste technologieën niet alleen zijn gemaakt om te verbazen, maar ook om zo nuttig mogelijk te zijn voor de mensheid. Nu zijn wetenschappers uit verschillende landen serieus bezig met het maken van slimme contactlenzen. Hun functies zijn niet alleen zichtcorrectie, maar ook de mogelijkheid om foto's te maken, de nodige informatie voor uw ogen weer te geven en uw gezondheidstoestand te diagnosticeren. Met zo'n gadget kun je objecten op verschillende afstanden vrijelijk vergroten en verkleinen. Zijn dit superspionagefilmwonderen, zegt u? Dit is nanotechnologie! Of ze goed zijn of niet, de tijd zal het leren.

Aanbevolen: