Top 6 Gekke Dingen Uit De Toekomst Die Je Wilt Waarmaken

Inhoudsopgave:

Top 6 Gekke Dingen Uit De Toekomst Die Je Wilt Waarmaken
Top 6 Gekke Dingen Uit De Toekomst Die Je Wilt Waarmaken

Video: Top 6 Gekke Dingen Uit De Toekomst Die Je Wilt Waarmaken

Video: Top 6 Gekke Dingen Uit De Toekomst Die Je Wilt Waarmaken
Video: Geef jij een vuurtje aan een kind van 13 jaar? | Mensenkennis 2024, April
Anonim

Vandaag heb ik TOP-6 dingen voor de toekomst voor je verzameld die de moeite waard zijn om in je leven te zien. Maak uw veiligheidsgordels vast, we gaan naar de toekomst!

Top 6 gekke dingen uit de toekomst die je wilt waarmaken
Top 6 gekke dingen uit de toekomst die je wilt waarmaken

Individuele vliegende voertuigen

Beeld
Beeld

De American Dream van de jaren 70 is een huis en twee auto's voor elk gezin. Het gaat niet om de auto's zelf, maar om het gemiddelde inkomensniveau. Het betekende dat elk gezin in voorspoed moest leven, zelfs twee auto's moest kunnen kopen. Een halve eeuw is verstreken - het is tijd om te dromen van een huis en twee vliegende auto's voor elk gezin.

Alleen zouden dit echt vliegende auto's moeten zijn, en niet zoals in het "Vijfde Element". Om daadwerkelijk te vliegen, in ieder geval buiten de stad. Ze tekenden dergelijke apparaten graag in Sovjet-kinderencyclopedieën en sciencefictionverhalen.

Hersenupgrade

Dit is over het algemeen een nogal acute discutabele vraag: is het nodig om de hersenen kunstmatig te moderniseren? Een beetje is mogelijk, maar er moet een soort kader zijn. Voeg om te beginnen slechts drie details toe.

USB-connector - verwijst naar een manier om grote hoeveelheden informatie snel en rechtstreeks naar de hersenen over te brengen. Op zo'n manier dat een college of een hele encyclopedie in een paar minuten of seconden is ingevuld en dat deze informatie volledig wordt onthouden. Om dit te doen, hebben we extra kunstmatig geheugen nodig, een opslag van informatie van zeer grote volumes.

Daarnaast zijn er ook mechanismen nodig om deze opslag te beheren. Bijvoorbeeld het verwijderen van onnodige informatie, het verplaatsen van het kortetermijngeheugen naar het langetermijngeheugen en vice versa. Je hebt de mogelijkheid nodig om snel informatie te vinden en te sorteren, je hebt bandbreedtecontrole nodig. Stel je een situatie voor: afgeleid - en een paar gigabytes vlogen in een echt brein, letterlijk in een seconde. Het kan buggy zijn of zelfs helemaal opbranden.

Instant vertaler

Het apparaat bestaat uit drie delen: een deel is verantwoordelijk voor de correcte en literaire vertaling van de gesproken woorden in elke taal; de tweede - voor dezelfde snelle, correcte en literaire vertaling van de gehoorde woorden; de derde - voor de visuele vertaling van de tekst, of het nu een boek is of gewoon een bord op straat.

Levensverwachting verdubbeld

Het menselijk leven is te kort. Het beeld is dit: de jeugd duurt tot veertig jaar (misschien tot vijfenveertig), en het volwassen leven gaat bijna onmiddellijk over in de ouderdom, die veel lijkt te weten, maar niets meer kan. Het blijkt dat een van de levensfasen praktisch wordt overgeslagen. Als mensen honderdvijftig jaar gaan leven, valt alles op zijn plaats. Jeugd tot twintig, dan een stormachtige jeugd, waarvoor een persoon tijd zal hebben om op te lopen en bewust een beroep te kiezen. Vanaf de leeftijd van vijftig begint de fase van het volwassen leven en heeft een persoon voldoende tijd voor zelfrealisatie.

Een van de grootste gezondheidsproblemen is dat mensen simpelweg niet of te laat naar de dokter gaan. Over het algemeen moet het menselijk lichaam, zoals elk mechanisme, periodiek worden gecontroleerd op storingen - om te worden onderzocht. Het is wenselijk om de 2-3 jaar, maar slechts weinigen doen dit. Daarom beginnen tegenwoordig virtuele gezondheidsscanners te verschijnen. Met de technologie kun je overal ter wereld worden onderzocht via je eigen thuiscomputer.

Autonome energiebron

Beeld
Beeld

Er is zoiets nodig dat het hele huis van energie kan voorzien, terwijl het apparaat compact en volledig autonoom moet zijn. Het is wenselijk dat één persoon het kan dragen. Dergelijke uitvindingen zullen een sterke impact hebben op de hele menselijke samenleving en de relatie tussen de staat en de burger zal aanzienlijk veranderen. Met een autonome energiebron is een persoon bevrijd van allerlei draden - hij wordt fysiek veel vrijer.

Het is onduidelijk hoe een dergelijk apparaat zou kunnen werken. Misschien helemaal niet - het is een perpetuum mobile. In ieder geval zijn kernfusie en alle soorten micronucleaire reactoren uitgesloten. Een apparaat met zo'n vulling zal immers nooit publiekelijk beschikbaar komen.

Express "Aarde - Maan"

Beeld
Beeld

Het idee van ruimtetoerisme ontstond al in 1967 - nog voordat de mens voet op de maan zette. De eerste ruimtetoerist was Christy McAuliffe, een eenvoudige lerares geschiedenis en Engels op een middelbare school in Maryland. Ze werd geselecteerd in de wedstrijd "Teacher in Space", georganiseerd door de Amerikaanse regering. Op 28 januari 1986, direct na het opstijgen, stortte de Challenger-shuttle neer. Alle bemanningsleden, waaronder Christie, kwamen om het leven.

In het 90e jaar vond de eerste succesvolle tour naar het Mir-station plaats. De eerste toerist die de ruimte bezocht en terugkeerde naar de aarde was Toyohiro Akiyama uit Japan. Naast hem zijn er vandaag nog acht ruimtetoeristen over de hele wereld, van wie er al zeven naar het ISS zijn gevlogen. Absoluut alle ruimtetoeristen werden afgeleverd bij de stations van het Sojoez-ruimtevaartuig. In de Verenigde Staten is het na de crash met de Challenger over het algemeen verboden voor niet-professionals om de ruimte in te vliegen.

Aanbevolen: