Over Welke Slimme Gadgets Weten We Nog Niets?

Over Welke Slimme Gadgets Weten We Nog Niets?
Over Welke Slimme Gadgets Weten We Nog Niets?

Video: Over Welke Slimme Gadgets Weten We Nog Niets?

Video: Over Welke Slimme Gadgets Weten We Nog Niets?
Video: Welke SLIMME THERMOSTAAT moet je kopen? Een paar tips! 2024, April
Anonim

De wetenschap ontwikkelt zich in een snel tempo. Dit wordt bevestigd door ongelooflijke technologieën, alsof ze afstammen van de pagina's van futuristische tijdschriften. Welke slimme gadgets kennen we nog niet?

Over welke slimme gadgets weten we nog niets?
Over welke slimme gadgets weten we nog niets?

Wetenschappers uit Singapore hebben een nano-apparaat gepresenteerd dat het lezen van boeken gemakkelijker maakt. Het bestaat uit twee elementen: een oortje en een bijbehorende vingertopsensor. Wanneer je geconfronteerd wordt met een onbekend woord, hoef je het alleen maar aan te raken. En op dit moment wordt de betekenis onmiddellijk aan uw oor doorgegeven. Het is opmerkelijk dat alleen u deze informatie zult horen.

Voorheen hadden vrouwen meer dan één salonprocedure nodig om hun haar blond te verven. Voor zo'n evenement moest ik een speciale dag uittrekken. Maar nu is het prachtige Pravana Blonde Wand-ijzer de liefhebbers van blond haar te hulp gekomen. Hiermee duurt het kleuren van haar niet meer dan twee uur. Eén streng verandert in 10 seconden in de felbegeerde kleur.

Hoe lang duurt het soms voordat we de sleutels vinden? Hun verlies is vooral vervelend als we ergens te laat zijn. De Tile-sleutelhanger is ontworpen om onze tijd te besparen en zenuwcellen te beschermen. Bevestig het aan uw appartement, auto, tv-afstandsbediening of zelfs uw favoriete huisdier. En de volgende keer kun je dit ingenieuze apparaat bellen en de locatie bepalen op basis van geluid. Of schakel GPS-zoekfunctie gewoon in op uw smartphone.

Het lijkt erop dat het slaapmasker ons kan verrassen. Wetenschappers toverden het echter vakkundig tevoorschijn en veranderden het in een unieke remedie tegen slapeloosheid. Aan de binnenkant van het GloToSleep-masker zijn speciale LED-lampen te vinden. Ze gloeien op een speciale manier en simuleren een zonsondergang, waardoor ze helpen om snel en efficiënt in slaap te vallen.

Deze uitvinding is van een Mexicaanse jongen wiens moeder bijna stierf aan een verkeerde diagnose. Het apparaat heet EVA en helpt bij het diagnosticeren van de kleinste veranderingen in de borstklieren bij vrouwen. Door de temperatuur en de bloedstroomsnelheid te meten, detecteert het effectief neoplasmata en voorkomt het de ontwikkeling van borstkanker. De slimme bh communiceert met je smartphone en stuurt alle indicatoren door naar een speciale applicatie.

En een andere futuristische gadget is de Thynk hersenstimulator. Het is bevestigd aan de achterkant van de nek en wordt gebruikt als je wilt ontspannen, stress wilt kwijtraken en gewoon een goede nachtrust wilt hebben. Het apparaat zendt speciale signalen uit en werkt in verschillende modi: "diepe ontspanning", "diepe slaap", "motivatie", "Zen" en "gelukzaligheid". Dit laatste geeft de gebruiker een gevoel van lichte bedwelming.

Aanbevolen: