Geluid Aan De Microfoon Toevoegen

Inhoudsopgave:

Geluid Aan De Microfoon Toevoegen
Geluid Aan De Microfoon Toevoegen

Video: Geluid Aan De Microfoon Toevoegen

Video: Geluid Aan De Microfoon Toevoegen
Video: BETER GELUID UIT JOUW MICROFOON! 2024, Mei
Anonim

De microfoon is ontworpen om geluidsenergie om te zetten in een elektrische analoog van het signaal zonder de minste nuttige informatie te verliezen, idealiter. Daarom moeten microfoons voor een geluidsniveau van normale kwaliteit een elektrisch signaal produceren dat het geluidsniveau met minimale vervorming overtreft, en voor een specifieke geluidsbron moeten ze, samen met verwante apparaten, op dezelfde manier reageren op het bruikbare spectrum van audio frequenties. Daarom is het volume belangrijk bij het gebruik van dit apparaat.

Geluid aan de microfoon toevoegen
Geluid aan de microfoon toevoegen

instructies:

Stap 1

Ga naar het menu Microfoontechniek. Selecteer daar het item Audio, in dit menu zijn er drie modi om uit te kiezen (normaal - de hoofdmodus, luidspreker - modus "in het openbaar", koptelefoon - modus via een headset).

Stap 2

Selecteer een modus die niet goed voor je klinkt. Bijvoorbeeld in de normale modus, omdat de meeste gebruikers er in het dagelijks leven voor kiezen.

Stap 3

Navigeer door het menu Normale modus / Microfoon / selecteer het gewenste volumeniveau. Meestal zijn er vijf tot zeven volumeniveaus om uit te kiezen. Deze menu-items bepalen de signaalsterkte bij verschillende instellingen voor het totale volume van de telefoon zelf, dat kan worden aangepast met de volumetoetsen. Door de waarden in elk van deze items te wijzigen, kunt u de telefoon volledig naar uw eigen wensen aanpassen.

Stap 4

Laat u leiden door het basisprincipe voor deze situatie - "Hoe hoger het luidsprekervolume, hoe lager de microfoongevoeligheid." Dus als het buiten rumoerig is, is het luidsprekervolume hoger om de gesprekspartner te horen, maar is de microfoongevoeligheid lager om de overdracht van externe ruis te verminderen. En omgekeerd, in een stille kamer met een zwak luidsprekergeluid, zal het mogelijk zijn om de gevoeligheid van de microfoon te verhogen, zodat het niet nodig is om de stem te verheffen, waardoor een normale overdracht van hoge kwaliteit wordt gegarandeerd.

Stap 5

Klik op de opdracht Installeren. Onthoud dat overmatige microfoongevoeligheid meestal leidt tot een echo-effect, en de gesprekspartner zal zichzelf horen, dus laat je niet meeslepen en haast je van het ene uiterste naar het andere, waardoor de microfoongevoeligheid maximaal wordt.

Stap 6

Als na al deze procedures de storingen aanhouden en het geluid niet verbetert, neem dan contact op met een specialist of servicecentrum van de fabrikant van dit product.

Aanbevolen: