Geluid Aan Een Video Toevoegen

Inhoudsopgave:

Geluid Aan Een Video Toevoegen
Geluid Aan Een Video Toevoegen

Video: Geluid Aan Een Video Toevoegen

Video: Geluid Aan Een Video Toevoegen
Video: How to add Audio to Video Online - Quick & Easy 2024, April
Anonim

Wanneer u een audiotrack aan een videotrack toevoegt, kunt u gespecialiseerde programma's gebruiken, of u kunt eenvoudige programma's gebruiken die vrij beschikbaar zijn op internet. Over het algemeen zijn deze programma's inferieur in functionaliteit, maar bij het uitvoeren van basistaken zijn deze programma's onvervangbaar. Met Virtual Dub Mod-software kunt u niet alleen videobestanden bewerken, maar ook mediabestanden naar de videotrack importeren.

Geluid aan een video toevoegen
Geluid aan een video toevoegen

Het is nodig

Virtual Dub Mod-software

instructies:

Stap 1

Nadat u het programma hebt geïnstalleerd en uitgevoerd, opent u het bestand dat aan de audio-opname moet worden toegevoegd. Klik op het menu Bestand en klik vervolgens op Openen. Zoek in het geopende venster naar het bestand en klik vervolgens op de knop "Openen".

Stap 2

Klik op het menu Steams en selecteer Steam-lijst in het menu dat verschijnt. Klik in het geopende venster Beschikbare streams op de knop Toevoegen. Er kunnen meerdere audiotracks worden toegevoegd. Gebruik de knoppen Omhoog en Omlaag om de geselecteerde tracks te verplaatsen in de volgorde waarin u ze in het videobestand wilt horen. In één bestand kunt u meerdere tracks invoegen, in verschillende talen ingesproken.

Stap 3

Nadat u de benodigde geluidsbestanden hebt toegevoegd, merkt u dat het geluid achterblijft of vooruitloopt, waarna de soundtrack moet worden aangepast. Klik met de rechtermuisknop op deze track, selecteer het menu-item "Interleaving". De hoeveelheid track shifting kan worden geselecteerd bij het bekijken van de voltooide versie van het bestand in Crystal Player.

Stap 4

Voer in het geopende venster in het veld "Audiotrack vertragen met" een geschikte waarde in. 1 seconde video is gelijk aan 1000 milliseconden. Druk na het instellen van deze waarde twee keer op de knop "OK". Klik in het hoofdvenster van het programma op het menu Video en selecteer Direct stream kopiëren.

Stap 5

Het blijft om het bestand op te slaan. Klik op het menu Bestand en vervolgens op Opslaan als. Selecteer het bestandstype, klik op de knop "Opslaan".

Aanbevolen: