Luidsprekeraansluitingen Aansluiten

Inhoudsopgave:

Luidsprekeraansluitingen Aansluiten
Luidsprekeraansluitingen Aansluiten

Video: Luidsprekeraansluitingen Aansluiten

Video: Luidsprekeraansluitingen Aansluiten
Video: Speaker Wire Basics (Quick, Easy) 2024, Mei
Anonim

Connectoren voor het aansluiten van luidsprekers op een computer kunnen zich op verschillende plaatsen bevinden, afhankelijk van het model van uw systeemeenheid; de meeste moderne apparaten ondersteunen aansluiting op het voorpaneel van de behuizing.

Luidsprekeraansluitingen aansluiten
Luidsprekeraansluitingen aansluiten

Noodzakelijk

Luidspreker draden

instructies:

Stap 1

Zorg ervoor dat u de stuurprogramma's op uw geluidskaart hebt geïnstalleerd die meestal bij het apparaat worden geleverd. Als je het in het moederbord hebt geïntegreerd, kan het apparaatstuurprogramma voor iedereen worden gebruikt. Zoek op de systeemeenheid van uw computer de uitgangen van de geluidskaart. Meestal bevinden ze zich aan de achterkant van de behuizing, maar ze kunnen ook worden aangesloten via het voor- of zijpaneel en ook met monitoren of toetsenbord als adapters. Dit zijn meestal kleine, kleurgecodeerde connectoren. Er zijn er drie in standaard geluidskaarten - blauw, groen en roze, en in verwijderbare zijn er meer.

Stap 2

Sluit de luidsprekers van uw luidsprekersysteem aan door ze op het hoofdtoestel of op een actieve luidspreker aan te sluiten. Gebruik hiervoor de kabels die standaard bij het apparaat worden geleverd. Zorg ervoor dat u het kleurenschema volgt voor het aansluiten van de draden. Steek een draad met een connector voor het aansluiten van luidsprekers op een computer in het hoofdapparaat en sluit aan de andere kant de stekker aan op de overeenkomstige connector van de geluidskaart, die groen is gemarkeerd of het bijbehorende pictogram met de afbeelding van de hoofdtelefoon.

Stap 3

Als er meer dan twee luidsprekers zijn, sluit u deze aan op de geluidskaart volgens het kleurenschema, omdat anders sommige of alle luidsprekers mogelijk niet werken.

Stap 4

Sluit het luidsprekersysteem aan, zet de schakelaar in de Aan-modus en pas het volume aan. Zet uw computer aan en klik om een audiobestand af te spelen om te controleren of de verbinding correct is. Configureer het afspelen van audio en het afspelen van speciale effecten in het juiste menu op het bedieningspaneel van uw computer (menu Geluiden en audioapparaten). Pas ook de volume-instelling aan via het pictogram voor geluidsinstellingen in het systeemvak.

Aanbevolen: