Samsung Galaxy Tab 4: Kenmerken, Prijzen

Inhoudsopgave:

Samsung Galaxy Tab 4: Kenmerken, Prijzen
Samsung Galaxy Tab 4: Kenmerken, Prijzen

Video: Samsung Galaxy Tab 4: Kenmerken, Prijzen

Video: Samsung Galaxy Tab 4: Kenmerken, Prijzen
Video: Samsung Galaxy Tab 4 (7.0) Review 2024, Mei
Anonim

Samsung heeft zijn klanten altijd blij gemaakt met kwaliteitsgadgets, en de Samsung Galaxy Tab 4 is daarop geen uitzondering. Het originele ontwerp, het enorme scherm en de betaalbare prijs in combinatie met uitstekende prestaties zijn de sterke redenen voor zijn populariteit.

Samsung Galaxy Tab4 beoordeling
Samsung Galaxy Tab4 beoordeling

Samsung maakt het publiek altijd blij met hoogwaardige en functionele gadgets met een gemakkelijk herkenbaar design. Samsung Galaxy Tab 4 is geen uitzondering en verrast ons met zijn grote formaat en zeven-inch scherm. Een onderscheidend kenmerk van het apparaat is een nogal hoekige vorm geworden, wat bij kopers een gemengde mening veroorzaakte. De releasedatum van de Samsung Galaxy Tab 4 tablet is april 2014. Dit is een budget-smartphone, waarvan de prijs 16 duizend roebel is.

Goed werkpaard

Kenners van moderne gadgets waarschuwen dat de tablet meer geschikt is voor werk. Daarop kun je wat licht (qua prestaties) minispeelgoed spelen of films kijken. De lage kosten van de nieuwe Samsung Tab 4, de ruime batterij en het heldere scherm trekken echt de aandacht, wat niet gezegd kan worden over de prestaties van de Samsung Galaxy Tab 4. Af en toe "vertraagt het apparaat", en helaas kan het het niet beheersen " zware" games met 3D-graphics …

Specificaties Samsung Galaxy Tab 4

Waar wordt het nieuwe Galaxy Tab toestel blij van? Uiteraard met een nieuw design en een helder display. Over het algemeen is de tablet dun genoeg voor een budgettoestel. De behuizing van de gadget is gemaakt van hoogwaardig kunststof. De tablet is verkrijgbaar in wit en zwart. De omschrijving van de afmetingen van dit toestel is goed nieuws: de samsung tab 4 heeft een 7 inch scherm en weegt slechts 280 gram. Het apparaat past vrij in de hand van een volwassene.

Qua prestaties heeft de tablet een 4-core Marvell PXA10-processor die draait op 1,2 GHz. Het is uitgerust met 1,5 GB RAM en Vivante GC1000 grafische versneller.

Het beeldscherm van de Samsung Galaxy Tab 4 tablet is niet ingrijpend veranderd en is hetzelfde gebleven als zijn voorgangers. De enige verandering die het vermelden waard is, is de schermresolutie. Het is 1280 x 800, wat een merkbare toename van de pixeldichtheid geeft. De tablet is uitgerust met Multitouch-ondersteuning, de invoer is vrij nauwkeurig - dit getuigt alleen maar van de bouwkwaliteit van dit mini-apparaat. Het display is ook goed in de zon - afbeeldingen en teksten zijn duidelijk zichtbaar.

De Samsung tab 4 batterij heeft een capaciteit van 4000mAh en gaat in vliegtuigmodus zo'n 20 uur mee. De tablet wordt niet erg heet. Een belangrijke factor die de populariteit van een tablet beïnvloedt, is de camera. De hoofdcamera van het toestel is 31 megapixels, zonder flitser en autofocus. De camera aan de voorkant is 1,3 megapixel. Natuurlijk is er de mogelijkheid om foto's en video's te maken.

Een van de prettige eigenschappen van dit toestel is de mogelijkheid om de tablet als telefoon te gebruiken - je kunt er mee bellen en berichten versturen. De batterij van de gadget is echt krachtig en ruim.

Samenvattend kunnen we nog steeds stellen dat de tablet zijn geld waard is dankzij het fraaie design, de degelijke camera, de batterij die lang meegaat en het grote, heldere beeldscherm.

Aanbevolen: