Samsung Galaxy Ace 3: Kenmerken, Prijzen

Inhoudsopgave:

Samsung Galaxy Ace 3: Kenmerken, Prijzen
Samsung Galaxy Ace 3: Kenmerken, Prijzen

Video: Samsung Galaxy Ace 3: Kenmerken, Prijzen

Video: Samsung Galaxy Ace 3: Kenmerken, Prijzen
Video: Обзор Samsung Galaxy Ace 3 (плюсы и минусы) 2024, Mei
Anonim

Samsung Galaxy Ace 3 is een smartphone van budgetklasse. Het heeft een lage prijs en goede eigenschappen, voldoende om comfortabel met het apparaat te werken.

Samsung Galaxy Ace 3: kenmerken, prijzen
Samsung Galaxy Ace 3: kenmerken, prijzen

Beschrijving

Samsung Galaxy Ace 3 is een smartphone in de Galaxy Ace-budgetlijn van smartphones. Het toestel ging in juni 2013 in de verkoop, eerst in het Midden-Oosten en daarna in de rest van de wereld. Het is wijdverbreid geworden vanwege de verhouding tussen prijs en kwaliteit. Op dit moment is het stopgezet, dus het is onmogelijk om een nieuw apparaat in de winkels te kopen.

Kenmerken

De Samsung Galaxy Ace 3 heeft een Android-besturingssysteem versie 4.2 Voorgeïnstalleerde applicaties Samsung-apps, waaronder een merkapplicatiewinkel. Officieel wordt de smartphone niet geüpdatet naar oudere versies van het systeem, maar handmatige installatie van firmware is mogelijk.

Het display met een diagonaal van 4 inch geeft maar liefst 16 miljoen kleuren weer. Schermresolutie 480 bij 800 pixels, pixeldichtheid 233 PPI. Kijkhoeken zijn klein, kleuren worden vervormd wanneer de hoek wordt gewijzigd. Het display is ontworpen met behulp van TFT-technologie.

Het apparaat is klein, het gewicht is slechts 115 gram. De lengte is 121,2 mm, de breedte is 62,7 mm en de dikte is 9,79 mm.

De smartphone heeft 2 camera's. Met de hoofdcamera met een resolutie van 5 megapixels kun je video opnemen in een resolutie van 1280x720 met een frequentie van 30 frames per seconde. De maximale fotoresolutie is 2592x1944. Er is een monochrome flitser. Het toestel ondersteunt geen extra functies zoals autofocus. De camera aan de voorkant heeft een resolutie van slechts 0,3 megapixels, de opnameresolutie is dezelfde als die van de hoofdcamera.

Eén luidspreker, het is mogelijk om een headset aan te sluiten via een mini-jack 3,5 mm.

De Galaxy ace 3 heeft 1 GB RAM. Afhankelijk van de versie van het apparaat is 4 of 8 GB permanent geheugen geïnstalleerd, waarvan de gebruiker geen toegang heeft tot 1, 3 GB toegewezen voor de behoeften van het systeem. Het is mogelijk om het geheugen uit te breiden met nog eens 64 GB met behulp van microSD-geheugenkaarten.

De telefoon is uitgerust met een dual-core processor broadcom BCM21664, geklokt op 1 GHz. De grafische versneller is ingebouwd in de processor.

Samsung Galaxy Ace 3 ondersteunt 3G-communicatietechnologie. De mogelijkheid om twee simkaarten te installeren, waarvan er één alleen in een 2G-netwerk werkt. Er is ondersteuning voor Wi-Fi, Bluethooth 4, GPS, GLONASS. Er zijn licht- en naderingssensoren.

De batterijcapaciteit is 1500 mAh. De geclaimde levensduur van de batterij is tot 370 uur, gesprekstijd - tot 8 uur.

Afbeelding
Afbeelding

Prijs

Op het moment van de start van de verkoop kostte het apparaat 7 duizend roebel. Het is nu stopgezet en kan niet worden gekocht in winkels. De laatste prijs voor de Samsung Galaxy Ace 3 was 5000 roebel.

Het is mogelijk om een tweedehands telefoon te kopen voor de helft van de prijs (ongeveer 2500-3000 roebel).

Aanbevolen: