Samsung Galaxy S6: Kenmerken, Prijs

Inhoudsopgave:

Samsung Galaxy S6: Kenmerken, Prijs
Samsung Galaxy S6: Kenmerken, Prijs

Video: Samsung Galaxy S6: Kenmerken, Prijs

Video: Samsung Galaxy S6: Kenmerken, Prijs
Video: Samsung Galaxy S6 - стоит ли покупать в 2019 году? 2024, Mei
Anonim

Onder het merk Samsung zijn enorm veel hoogwaardige smartphones geproduceerd. In 2015 zijn er meer dan 20 smartphonemodellen uitgebracht. Een van de meest populaire smartphones in 2015 was de Samsung Galaxy S6.

Samsung Galaxy S6
Samsung Galaxy S6

Samsung Galaxy S6 specificaties

De Samsung S6-smartphone werd op 1 maart 2015 onthuld op de beurs voor de mobiele industrie. Het releasejaar van het model is ook 2015. Het model is nog steeds in trek bij consumenten, omdat de kosten van het apparaat acceptabel zijn en de kwaliteit hoog is. Ja, dit model heeft nog niet de modernste kenmerken die in 2016-2018 in de smartphones van dit merk verschenen, maar veel gebruikers zijn meer geïnteresseerd in de prijs/kwaliteit-combinatie dan in nieuwe "toeters en bellen". De technische kenmerken van deze gadget zijn uitstekend en velen zullen het leuk vinden.

  • Beschrijving van het uiterlijk en de afmetingen van de smartphone. Dit model wordt geproduceerd in 4 kleuren: zwart, goud, wit en blauw. Het lichaam is gemaakt van een aluminiumlegering. Hij weegt 138 gram en meet 143 * 71 * 6,8 millimeter.
  • De Samsung Exynos 7420 processor is octa-core met een frequentie van 2100 megahertz. Dit is voldoende om uw smartphone snel te laten werken.
  • Grafisch processormodel Mali-T760 MP8 met een frequentie van 772 megahertz.
  • Geheugen. RAM van 3 gigabyte en ingebouwd geheugen van 64 GB.
  • Besturingssysteem. Het besturingssysteem dat in het apparaat wordt gebruikt, is Android 5.0. Dit is natuurlijk al een verouderd systeem, maar het werkt vrij stabiel, dus apparaten ermee zijn nu nog steeds populair.
  • Opladen en batterij. Het batterijvermogen is klein, slechts 2550 mAh. Maar deze batterij is genoeg voor een dag als je niet de hele dag video's kijkt of games speelt. Het is mogelijk om het apparaat op te laden via USB en op afstand (draadloos opladen). Er is ook een snellaadfunctie. In de instructies voor het apparaat schrijft de fabrikant dat de duur van zijn werk zonder opladen in de gespreksmodus kan zijn van 17 tot 23 uur, afhankelijk van het type gebruikte netwerken (GSM of UMTS), in de modus om naar muziek te luisteren 49 uur, video's bekijken 13 uur, in netwerken Wi-Fi 12 uur.
  • Scherm. De diagonaal van het scherm is 5,1 inch, de resolutie is 2560 bij 1440 pixels met een beeldverhouding van 16 bij 9. Het scherm is aanraakgevoelig, glas en krasvast.
  • Cameraparameters. De hoofdcamera is 16 megapixels met LED-flitser, met autofocus, met optische stabilisatie, met de mogelijkheid om high-definition video op te nemen. Een voldoende hoogwaardige camera met een fotosensor van Sony (model Sony IMX240 Exmor RS) stelt u in staat om goede kwaliteit foto's te maken. De camera aan de voorkant is slechts 5 megapixels.
  • Mobiel 4G. Er is wifi, bluetooth, gps. Micro-USB en 3,5 inch micro-jack-aansluitingen. Er zijn verschillende sensoren voor verlichting, nabijheid en andere. Ook is er een vingerafdrukscanner en VPN. Helaas is er maar één simkaart. Maar voor sommigen is dit ook geen probleem.

Beoordelingen en prijs van Samsung Galaxy 6

Reviews voor dit smartphonemodel zijn overwegend positief. Op een vijf-punten systeem, een gemiddelde van 4-4, 5 punten. Ze merken op de hoogwaardige snelle bediening van het toestel, een goede camera, de helderheid en rijkdom van de schermkleuren en een mooie uitstraling. Maar ze "schelden" voor een niet-ruime batterij en dure reparaties in geval van pech.

Het is niet zo eenvoudig om nu (in 2018) in Rusland een Samsung Galaxy S6 mobiele telefoon te kopen. De meeste winkels hebben "niet op voorraad". Je moet goed zoeken, misschien heb je geluk om het te vinden. U kunt proberen dit model te bestellen, uit de hand te kopen of een ander vergelijkbaar model Samsung Galaxy S6 SM-G920F 32GB of Samsung Galaxy S6 edge van dichterbij te bekijken. De parameters van deze modellen zijn in veel opzichten vergelijkbaar, maar welke voor u geschikt is, is aan de koper. De gadget is momenteel ongeveer 20 duizend roebel waard. Toen het voor het eerst uitkwam, kostte het meer - 27-30 duizend roebel. Bedenk dat het merk Samsung momenteel het populairst is en wordt gekocht. Daarom, welke smartphone de koper ook kiest (de laatste of twee jaar geleden), hij zal over het algemeen tevreden zijn.

Aanbevolen: