Homtom HT10 En HT17: Review, Functies, Prijzen

Inhoudsopgave:

Homtom HT10 En HT17: Review, Functies, Prijzen
Homtom HT10 En HT17: Review, Functies, Prijzen

Video: Homtom HT10 En HT17: Review, Functies, Prijzen

Video: Homtom HT10 En HT17: Review, Functies, Prijzen
Video: Homtom HT17 Pro полный обзор достойного смартфона! | review 2024, April
Anonim

De Chinese smartphonefabrikant heeft twee modellen uitgebracht, de Homtom HT10 en HT17. Een daarvan verschilt doordat het vlaggenschipprestaties heeft. Een ander model, met gemiddelde specificaties, is een absoluut budgetoptie. De uitstekende aanpak van het bedrijf uit het Middenrijk werpt zijn vruchten af.

Chinese smartphones Homtom HT10 en HT17 veroveren ruimte
Chinese smartphones Homtom HT10 en HT17 veroveren ruimte

Een bekende fabrikant van moderne apparaten, een bedrijf uit het Middenrijk ontwikkelt stoutmoedig de wereldmarkt. Voor de strikte rechtbank van gebruikers presenteerde ze een moderne gadget Homtom HT17, die een zuinige koper tevreden stelt met zijn prijs. Ook de Homtom HT10-smartphone "zag het licht", een echt vlaggenschip. En ik moet zeggen dat de Chinezen zeer goede mobiele apparaten produceren, en juist in het budgetsegment. Dankzij dit onderwerp is het bedrijf erin geslaagd om hun niche in de grillige smartphonemarkt te bezetten en zijn ze zeker niet van plan te vertrekken. Ondanks het feit dat het bedrijf Homtom zich heeft gevestigd als fabrikant van goedkope en eenvoudige modellen, stoort dit hen niet. Ze namen en brachten het "uitgesproken vlaggenschip" uit. Een model met pretenties verovert de wereldruimte.

Vlaggenschip beoordeling

De Homtom HT10 is uitgerust met een naar moderne maatstaven vrij krachtige Mediatek Helio X20 processor. Niemand verbaast zich nu over een vingerafdrukscanner, maar het scannen van de "iris" is best mogelijk. En dit model heeft het. Stoere 21 megapixel camera. Ze is in staat om foto's en video's van zeer hoge kwaliteit te maken. Voor degenen die hun leven graag in beeld vastleggen, is dit een extra chique bonus. Hoofdgeheugen 4 GB. Flash-geheugen 32 GB. De batterij is gemiddeld 3200 mAh. De afmetingen van het mobiele apparaat zijn 155,3 mm lang, 75,8 mm breed en 8,9 mm dik. Het gewicht van het apparaat is 150 gram. Er is een instructie in het Russisch. De prijs van de smartphone was iets meer dan $ 150. Voor het vlaggenschip is de Homton niet alleen een goedkoop toestel, maar we kunnen wel stellen dat hij goedkoop is! Gunstige prijzen voor dit model zijn in Svyaznoy-winkels.

Smartphone Homtom HT17

De "budgettaire" homtom ht 17 heeft de "hardware" van het middelste niveau. Hij heeft goede technische eigenschappen. Dit voordelige model is uitgerust met een Mediatek MT6737 4-core processor. als je je herinnert dat het minder dan $ 60 kost, dan wordt dit apparaat met zo'n vulling erg aanbeden. Deze smartphone heeft een 5,5-diagonaal HD-scherm. Het hoofdgeheugen is slechts 1 GB. Er is ook weinig opslaggeheugen - bij 8 GB.

De hoofdcamera van het model is een 8-megapixelcamera met LED-flitser en autofocus. De camera aan de voorkant is 2 megapixel. Foto's met dergelijke cameragegevens zijn van redelijk goede kwaliteit. Er is een vingerafdrukscanner. 3000mAh-batterij. De afmetingen van de telefoon zijn 153 mm lang, 77,6 mm breed en 7,9 mm dik. Het gewicht is 150 gram. De kosten bedragen minder dan 5000 roebel. U kunt het apparaat kopen bij de officiële fabrikant en bij een vertrouwde verkoper op de AliExpress-website. Alle reviews over deze smartphone zijn overwegend positief. Gebruikers zijn tevreden over de klem en hadden er niet het beste van verwacht.

Aanbevolen: