Een Geforce 8500 Aansluiten Op Een Tv

Inhoudsopgave:

Een Geforce 8500 Aansluiten Op Een Tv
Een Geforce 8500 Aansluiten Op Een Tv

Video: Een Geforce 8500 Aansluiten Op Een Tv

Video: Een Geforce 8500 Aansluiten Op Een Tv
Video: Nvidia GeForce 8500GT 2024, Mei
Anonim

De nieuwste grafische kaarten uit de GeForce 8500-serie van Nvidia zijn uitgerust met een 9-pins S-Video-ingang en -uitgang. Zo sluit je je tv aan op je computer en gebruik je hem net als een monitor.

Een geforce 8500 aansluiten op een tv
Een geforce 8500 aansluiten op een tv

Noodzakelijk

  • - videokaart GeForce 8500;
  • - adapter.

instructies:

Stap 1

Sluit je GeForce 8500 grafische kaart aan op je tv met composiet video, aangezien veel moderne tv's een RCA- of Scart-video-ingang hebben. Gebruik de speciale adapter die bij de videokaart wordt geleverd. Als je er geen hebt, kun je zo'n apparaat kopen op de radiomarkt of in een computerwinkel.

Stap 2

Sluit de tv-kabel aan op de adapter. Zet daarna je tv in de "video"-modus, d.w.z. druk op de AV-toets op de afstandsbediening. Sluit daarna de adapter aan op de computer door de GeForce 8500-videokaart in de overeenkomstige connector te steken. Zet uw pc aan.

Stap 3

Plaats de meegeleverde GeForce 8500-stuurprogrammaschijf voor de videokaart in uw computer. U moet het installatieprogramma van het Nvidia-configuratiescherm uitvoeren. Als u het al hebt geïnstalleerd, klikt u met de rechtermuisknop op het bureaublad en selecteert u het juiste item.

Stap 4

Klik op het tabblad Video en tv en selecteer Wizard TV toevoegen starten. Klik in het venster dat verschijnt op de knop "Volgende". Vink in de volgende stap het vakje "Soort samengesteld signaal" aan en bepaal het formaat van het tv-signaal, dat moet overeenkomen met de instellingen van je tv.

Stap 5

Ga naar het volgende item. Het weergavemodusvenster wordt geopend, waarin u een van de drie voorgestelde opties kunt kiezen. Met Dualview kunt u uw tv als tweede bureaublad gebruiken. De uitbreidingsmodus splitst het beeld in tweeën tussen de hoofdmonitor en het tv-scherm, terwijl de kloonmodus wordt gebruikt om dezelfde informatie op beide schermen weer te geven.

Stap 6

Stel de instellingen voor de weergavemodus, de videosignaalstandaard in en pas de tv-instellingen aan (helderheid, verzadiging en contrast). Sla de opgegeven instellingen op en voltooi de wizard TV-installatie.

Aanbevolen: