Hoe Een "Beeline" -melodie In Een Oproep Te Zetten

Inhoudsopgave:

Hoe Een "Beeline" -melodie In Een Oproep Te Zetten
Hoe Een "Beeline" -melodie In Een Oproep Te Zetten

Video: Hoe Een "Beeline" -melodie In Een Oproep Te Zetten

Video: Hoe Een
Video: Beeline Velo explained | Unboxing, setting up and navigating 2024, April
Anonim

De functie van het toevoegen van een melodie die u leuk vindt in plaats van een kiestoon voor abonnees die u bellen, is beschikbaar voor bijna elke mobiele operator. U kunt meer informatie vinden over aanvullende parameters van de instellingen op de officiële website van het bedrijf. Voor deze operator heet deze service "Hallo!"

Een beltoon tijdens een oproep plaatsen
Een beltoon tijdens een oproep plaatsen

instructies:

Stap 1

Neem contact op met de technische ondersteuning van uw mobiele provider. Vraag hem naar de mogelijkheid om een melodie aan te sluiten in plaats van te bellen voor je mobiele telefoonnummer. Als u wilt dat een medewerker van de technische ondersteuning deze functie alleen voor u instelt, vertel hem dan de paspoortgegevens van de persoon voor wie deze simkaart is uitgegeven. Als u niet over dergelijke gegevens beschikt, kunt u achtergrondinformatie over dit onderwerp krijgen, nadat u eerder uw regio hebt genoemd.

Stap 2

Neem contact op met de abonneeservicekantoren van het bedrijf "Beeline", vraag de medewerkers naar de mogelijkheid om een melodie aan te sluiten in plaats van piepjes bij het bellen en verbind deze, zorg ervoor dat er voldoende geld op uw account staat om het te activeren. Om contact op te nemen met de abonneeafdeling, heeft u uw paspoort of een ander document nodig dat uw identiteit als formele eigenaar van de simkaart bevestigt. U kunt ook contact opnemen met de verkooppunten van mobiele telefoons in uw stad, die ondersteuning bieden bij het werken met deze operator.

Stap 3

Gebruik het persoonlijke account van de gebruiker op de officiële website van het bedrijf Beeline om bewerkingen uit te voeren voor het verbinden, loskoppelen en beheren van aanvullende diensten van uw nummer. Daar kunt u ook meldingen instellen over bedrijfsnieuws, de introductie van nieuwe aanvullende diensten, een afdruk van oproepen ontvangen, enzovoort.

Stap 4

Als je geen toegang hebt tot internet, gebruik dan het aanvraagsysteem, dat onafhankelijk werkt van het menu van je simkaart (dit kan afhankelijk zijn van het telefoonmodel en je regio) om de "Hallo!"-service in te stellen. Houd er rekening mee dat het gebruik van deze service tegen betaling wordt aangeboden. Neem voor meer informatie contact op met de abonneeafdeling.

Aanbevolen: