Hoe Mp3 Op De IPhone Te Zetten Als Een Oproep

Inhoudsopgave:

Hoe Mp3 Op De IPhone Te Zetten Als Een Oproep
Hoe Mp3 Op De IPhone Te Zetten Als Een Oproep

Video: Hoe Mp3 Op De IPhone Te Zetten Als Een Oproep

Video: Hoe Mp3 Op De IPhone Te Zetten Als Een Oproep
Video: How to Add Free Music to Apple Music Library without iTunes? (2021) 2024, Maart
Anonim

Heel vaak worden iphone-bezitters geconfronteerd met het feit dat de melodie die ze leuk vinden niet past in het gebruikte iphone-formaat, of er is gewoon geen informatie over hoe de melodie uit de bestaande lijst op de oproep kan worden gezet. Maar in feite is het maken van een ringtone niet bijzonder moeilijk, zelfs niet voor degenen die heel, heel ver verwijderd zijn van technische termen, en zelfs de techniek gebruiken om naar "jij" te verwijzen. Je kunt op verschillende manieren mp3 op de iphone zetten als oproep, zowel met behulp van speciale programma's als met behulp van een computer.

Hoe mp3 op de iPhone te zetten als een oproep
Hoe mp3 op de iPhone te zetten als een oproep

Noodzakelijk

Computer, iphone, internet, noodzakelijk programma

instructies:

Stap 1

Nadat u de manier hebt gekozen om mp3 naar iphone te downloaden als een oproep via het programma, downloadt u zelf een gratis programma dat mp3 naar mp4-formaat converteert. dit is het extensieformaat dat door de meeste iphone wordt ondersteund.

Stap 2

Start het gedownloade programma op je iphone en selecteer in het geopende venster het muziekbestand dat je wilt converteren met een vinkje.

Stap 3

Geef het opslagpad op, selecteer het op te slaan fragment en sla het op door op de bevestigingsknop te drukken.

Stap 4

Start het programma opnieuw, open het tabblad "Ringtones" daarin, breng het muziekbestand over naar deze map en de ringtone is klaar.

Stap 5

Nadat u de methode hebt gekozen om mp3 naar iphone te downloaden als een oproep via een computer, downloadt u er ook een programma naar dat het formaat van muziekbestanden converteert.

Stap 6

Het programma selecteert de Menu-knop - Bestand - Bestand toevoegen aan de bibliotheek. Met deze opdracht wordt het geselecteerde bestand automatisch naar de ringtone-map verplaatst.

Stap 7

Sluit de iphone aan op een personal computer, selecteer deze in het paneel aan de linkerkant in de apparaten.

Stap 8

Open het tabblad Ringtones in het hoofdvenster en open het. Zet een vinkje in het venster "Beltonen synchroniseren" en selecteer de opdracht "Geselecteerde beltonen" uit de twee aangeboden opties.

Stap 9

Klik op de knop Toepassen en de geselecteerde beltoon wordt overgebracht naar je iPhone.

Aanbevolen: