Hoe Activeer Je De Service "Je Hebt Een Oproep Ontvangen" Op MTS

Inhoudsopgave:

Hoe Activeer Je De Service "Je Hebt Een Oproep Ontvangen" Op MTS
Hoe Activeer Je De Service "Je Hebt Een Oproep Ontvangen" Op MTS

Video: Hoe Activeer Je De Service "Je Hebt Een Oproep Ontvangen" Op MTS

Video: Hoe Activeer Je De Service
Video: Hoe voert u een transactie uit iWL250 WiFi betaalautomaat 2024, Mei
Anonim

Een mobiele telefoon is een apparaat dat op het verkeerde moment kan worden uitgeschakeld en ontladen. Veel belangrijke oproepen worden op deze manier gemist. Zelfs na het inschakelen en opladen van de telefoon is het onmogelijk om te weten of iemand u heeft gebeld of niet. Maar MTS geeft altijd om zijn klanten en heeft een service "Je bent gebeld" gecreëerd. Het is ontworpen om alle gemiste oproepen in de vorm van sms te melden. De dienst is beschikbaar wanneer de telefoon is uitgeschakeld of buiten het netwerkgebied.

Hoe de service op MTS. te activeren
Hoe de service op MTS. te activeren

instructies:

Stap 1

MTS koppelt deze dienst automatisch. Voor alle nieuwe abonnees van dit bedrijf wordt "U werd gebeld" ingevoerd in de lijst met bewerkingen die op de simkaart zijn uitgevoerd. Dit omvat ook internet- en USSD-verzoeken. De service wordt geactiveerd wanneer u de telefoon inschakelt met een simkaart erin.

Stap 2

De service "U bent gebeld" is niet geactiveerd. Dit kan bij oude abonnees en zij die niet meteen besteld hebben. Voor niet-geactiveerde MTS-clients moet u deze service zelf inschakelen via sms of bij het MTS-servicecentrum.

Stap 3

De eerste manier om deze dienst te activeren: stuur een sms naar het nummer ** 62 * 110110 # "bellen". Na enkele minuten wordt deze dienst geactiveerd, waarover u een melding ontvangt in de vorm van een antwoord-sms.

Stap 4

Het kan ook worden geactiveerd met "Doorsturen". Ga hiervoor naar "Instellingen" in het telefoonmenu. Ze bevatten "Uitdagingen". Nadat u deze sectie hebt ingevoerd, ziet u een lijst met soorten en services, waaronder "Doorsturen". Zoek daarin de sectie "Altijd" of "Buiten servicegebied". Klik op "Inschakelen" of voer het nummer in (110110) en OK. En de service "U bent gebeld" is geactiveerd.

Stap 5

Er zijn momenten waarop veel mensen de abonnee niet kunnen bereiken. Om dit probleem op te lossen, kunt u ook de service "U bent gebeld" activeren. Het volstaat om het volgende USSD-verzoek te draaien: ** 67 * 110110 # "bellen" en de SMS-notificatieservice wordt geactiveerd, die onmiddellijk de nummers zal geven van iedereen die tijdens uw telefoongesprek heeft gebeld.

Stap 6

Het komt ook voor dat een persoon de telefoon niet meteen hoort rinkelen. In dit geval kunt u ook de dienst "U bent gebeld" activeren met het volgende commando: ** 61 * 110110 # "bellen". Het wordt geactiveerd na de eerste 15 seconden van een onbeantwoorde oproep en zal de abonnee onmiddellijk op de hoogte stellen van alle gemiste oproepen.

Stap 7

Als alle methoden zijn geprobeerd, maar de service nog steeds niet werkt, moet u de operator bellen en hem over uw probleem vertellen.

Aanbevolen: