Hoe Google Chrome Op IPad Te Installeren

Hoe Google Chrome Op IPad Te Installeren
Hoe Google Chrome Op IPad Te Installeren

Video: Hoe Google Chrome Op IPad Te Installeren

Video: Hoe Google Chrome Op IPad Te Installeren
Video: Install Google Chrome on iPad (How to) | Google Chrome for iPad 2024, Mei
Anonim

Meer recentelijk heeft Google een mobiele versie van de Chrome-browser geïntroduceerd die is ontworpen om samen met iOS te werken. De applicatie heeft een groot aantal handige functies, waardoor veel gebruikers andere analogen al hebben verlaten.

Hoe Google Chrome op iPad te installeren
Hoe Google Chrome op iPad te installeren

De eenvoudigste methode om de iChrome-app op Apple-apparaten te installeren, is door de officiële App Store-service te gebruiken. Deze aanpak verkleint de kans op het installeren van ondermaatse of schadelijke software. Schakel de iPad in en wacht tot het besturingssysteem is geladen.

Activeer de draadloze module. Het is de moeite waard om meteen duidelijk te maken dat het beter is om een wifi-kanaal te gebruiken om applicaties te downloaden. Bij het werken met een 3G-signaal bestaat het risico dat de download wordt onderbroken. Start de applicatie voor het werken met de App Store-service en selecteer het gewenste programma. U kunt ook de directe downloadlink voor de iChrome-browser gebruiken in de kolom Extra bronnen.

Klik op de knop "Toepassing installeren" nadat u de gratis downloadoptie hebt opgegeven. Zorg ervoor dat u uw App Store-gebruikerswachtwoord invoert en het formulier invult. Klik op de OK-knop. Het downloaden van de installatiebestanden zou niet lang moeten duren.

De installatie van de iChrome-app start automatisch. Het is het beste om tijdens deze procedure niets te doen of de iPad uit te schakelen. De voltooiing van de installatieprocedure van de applicatie wordt aangegeven door het verschijnen van het iChrome-pictogram op het bureaublad.

Het is belangrijk op te merken dat de iChrome-browser een verfijning is van de Safari-toepassing. Dit is een veelgebruikte add-on waarmee u de vensterinterface kunt wijzigen en extra functies kunt activeren die inherent zijn aan de Google Chrome-browser. Momenteel is het niet mogelijk om de plug-ins te gebruiken die zijn opgenomen in de desktopversie.

De iChrome-toepassing maakt geen gebruik van Java Script Nitro-technologie. Tegelijkertijd bevat de mobiele versie veel unieke opties voor de Google Chrome-browser. De mogelijkheid om de "incognito"-modus te activeren is behouden gebleven. Sommige versies hebben een functie voor automatisch verbergen voor de tabbalk en url-balk.

Aanbevolen: