Hoe Google Chrome Voor IPad En IPhone Te Downloaden

Hoe Google Chrome Voor IPad En IPhone Te Downloaden
Hoe Google Chrome Voor IPad En IPhone Te Downloaden

Video: Hoe Google Chrome Voor IPad En IPhone Te Downloaden

Video: Hoe Google Chrome Voor IPad En IPhone Te Downloaden
Video: Install Google Chrome on iPad (How to) | Google Chrome for iPad 2024, April
Anonim

Sinds 2008 houdt Google jaarlijkse conferenties voor softwareontwikkelaars met betrekking tot de diensten van het bedrijf. Het meest recente forum vond plaats eind juni 2012 en er werd met name een versie van de al populaire Google Chrome-browser voor mobiele apparaten op basis van iOS gepresenteerd. Onmiddellijk na dit evenement werd het browserinstallatiepakket voor iPad en iPhone koploper wat betreft het aantal downloads.

Hoe Google Chrome voor iPad en iPhone te downloaden
Hoe Google Chrome voor iPad en iPhone te downloaden

In de mobiele versie voor het iOS-besturingssysteem heeft de browser zijn belangrijkste functies behouden - hij is nog steeds de meest zoekgeoriënteerde in vergelijking met andere vergelijkbare applicaties. In de mobiele versie kunnen ze rechtstreeks in de adresbalk worden ingevoerd, maar u kunt het doen zonder handmatige invoer - de applicatie biedt de mogelijkheid om dit met uw stem te doen. Het tekstontwerp van Google Chrome-besturingselementen is perfect geschikt voor mobiele apparaten, zonder dat er overmatige grafische bronnen nodig zijn. Nog een pluspunt - in tegenstelling tot de Safari-internetbrowser die samen met het besturingssysteem op de iPad is geïnstalleerd, heeft de Google-applicatie geen limiet op het aantal tabbladen dat een gebruiker kan openen.

De eenvoudigste manier om het installatiebestand naar uw mobiele apparaat te downloaden, is de ingebouwde iOS-applicatie - App Store. Meestal bevindt het pictogram om het aan te roepen zich op het "bureaublad" van het besturingssysteem, maar u kunt ook het tekstmenu gebruiken om het programma te starten - de keuze van de methode hangt af van hoe u gewend bent om met het apparaat en zijn mogelijkheden te werken. Na het starten van de applicatie en het inloggen, gebruikt u de zoekmachine van de online winkel of zoekt u de link met betrekking tot de Google Chrome-download "handmatig", achtereenvolgens door de secties van de programmacatalogus. Het downloadproces zelf heeft geen problemen of eigenaardigheden en wordt, net als andere applicaties in de App Store, met één klik uitgevoerd. Deze applicatie wordt gratis gedistribueerd via de Apple online winkel, maar u moet er rekening mee houden dat u moet betalen voor het verkeer dat wordt besteed aan het downloaden van het bestand. Hoewel het installatiebestand nogal wat weegt - minder dan 13 megabytes.

De App Store is niet de enige app waarmee je Google Chrome kunt downloaden. Voor dit doel kunt u bijvoorbeeld een programma gebruiken dat qua gebruik en doel vergelijkbaar is, iTunes.

Aanbevolen: