Waar Google Chrome Voor IPad Te Downloaden

Waar Google Chrome Voor IPad Te Downloaden
Waar Google Chrome Voor IPad Te Downloaden

Video: Waar Google Chrome Voor IPad Te Downloaden

Video: Waar Google Chrome Voor IPad Te Downloaden
Video: Install Google Chrome on iPad (How to) | Google Chrome for iPad 2024, Mei
Anonim

De release door Google van versies van de Chrome-browser die op mobiele apparaten van Apple kunnen worden geïnstalleerd, werd officieel aangekondigd op de Google I / O 2012-conferentie, die van 27-29 juni in San Francisco werd gehouden. Onmiddellijk daarna kwam het browserinstallatiepakket beschikbaar om te downloaden via de standaard iPad- en iPhone-applicatie genaamd de App Store.

Waar Google Chrome voor iPad te downloaden
Waar Google Chrome voor iPad te downloaden

Tegenwoordig is Google Chrome de op één na populairste browser voor desktops en laptops, met het leeuwendeel van iPads en iPhones. Het is heel natuurlijk dat ze met één bestudeerd programma willen werken, zowel op vaste als op mobiele computers. Dit is des te handiger omdat Google de mogelijkheid biedt om de tabbladen van de mobiele browser te synchroniseren met de desktopbrowser via een geregistreerd account. Bovendien gebeurt dit zeer snel en zonder speciale gebruikersacties.

Er zijn veel andere voordelen in de browser die hem onderscheiden van de standaard Apple Safari-webbrowser, die standaard met iOS wordt geïnstalleerd. Het aantal tabbladen in deze toepassing is bijvoorbeeld niet beperkt tot negen, en elk ervan kan worden gesloten zonder naar dit tabblad te gaan, en u kunt aangrenzende tabbladen verwisselen. De browser heeft ook een sneltoegangspaneel, bekend bij desktopversies en andere handige dingen.

Om uzelf te beschermen tegen verschillende problemen met bestanden die via internet worden verspreid, kunt u Google Chrome op iPad het beste rechtstreeks downloaden van de Apple-server. Om dit te doen, hoeft u niet met de browser naar de gewenste link te zoeken - gebruik de standaard App Store-applicatie van het iOS-besturingssysteem. U moet het starten met het bijbehorende pictogram, vervolgens inloggen en een browser zoeken in de programmamap. Het downloaden en installeren zal geen problemen veroorzaken - deze bewerking wordt uitgevoerd met één klik op de knop naast de beschrijving van het programma.

Naast de App Store-applicatie kunt u andere methoden gebruiken om de Google Chrome-browserinstallatiekit naar uw mobiele iPad te downloaden. U kunt bijvoorbeeld andere applicaties gebruiken die op uw apparaat zijn geïnstalleerd en die online winkels van betaalde en gratis programma's verbinden. Laten we zeggen dat het niet minder gebruikelijk kan zijn dan de App Store, het iTunes-programma. En als je liever werkt met een snellere internetverbinding vanaf een desktopcomputer of laptop, download dan het bestand via de onderstaande link en sluit vervolgens je mobiele apparaat aan op de computer en verplaats het bestand ernaar.

Aanbevolen: