Hoe Google-services Op Huawei Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Google-services Op Huawei Te Installeren
Hoe Google-services Op Huawei Te Installeren

Video: Hoe Google-services Op Huawei Te Installeren

Video: Hoe Google-services Op Huawei Te Installeren
Video: Install Google Play Services on Huawei in 10 minutes 2024, Mei
Anonim

Door het conflict tussen Huawei en Google, en vervolgens het beëindigen van hun samenwerking, zijn niet alle basisdiensten beschikbaar voor smartphones van Huawei, en allereerst hebben gebruikers daar last van.

Hoe Google-services op Huawei te installeren
Hoe Google-services op Huawei te installeren

Google-installatieprogramma

Ondanks het ontbreken van mogelijkheden om applicaties te downloaden via Google Play, kan het nieuwste programma toch worden geïnstalleerd. En dit kan zelfs zonder de hulp van een pc, maar er zijn aanvullende toepassingen nodig. En een daarvan is Google Installer.

Afbeelding
Afbeelding

Helaas is Google Installer niet beschikbaar in het Russisch en kan de interface op zijn best alleen in het Engels worden gewijzigd. In oudere versies is alleen de Chinese taalinterface beschikbaar. Om te voorkomen dat u ongewenste programma's installeert, kunt u deze het beste vanaf de officiële website van de ontwikkelaar installeren.

Na het starten van de applicatie moet u eerst kijken naar de fabrieksapplicaties die inloggen op uw account en verantwoordelijk zijn voor het synchroniseren van informatie: Google Service Framework, Google Account Manager, evenals Google Calendar Sync, Google Account Sync.

Afbeelding
Afbeelding

Na installatie kan je alvast aandacht besteden aan Google Play en andere diensten van Google. U kunt ook eerst Google Play downloaden en vervolgens al het andere erdoor installeren.

Na het voltooien van de installatie van de vereiste applicaties, moet u uw telefoon opnieuw opstarten. De bijbehorende snelkoppelingen verschijnen op het bureaublad. Het enige dat overblijft is om de gebruikersnaam en het wachtwoord voor het account in te voeren en dat is alles: alle applicaties zullen perfect werken, zonder vastlopen of fouten. Alleen met auto-update zullen er problemen optreden, wat onder andere niet zo vaak voorkomt.

Chatpartner

De gebruiker moet de Chat Partner-app installeren. Het is sterk geoptimaliseerd en weegt daarom slechts 147 MB. Vervolgens moet u het invoeren en op Apparaat detecteren klikken. Klik vervolgens op Nu repareren en wacht even. Alle belangrijke en populairste services van Google worden automatisch naar de telefoon gedownload, inclusief Google Play, waarmee u bovendien de benodigde applicaties kunt installeren.

Afbeelding
Afbeelding

AppGallery

Huawei en Honor hebben hun app store onthuld, waar ook Google-diensten ontbreken. Het wordt echter met een ongelooflijke snelheid aangevuld met grote applicaties en ontwikkelt zich zeer snel. Het is de moeite waard om aandacht te besteden aan de gebruiksvriendelijke interface en het mooie ontwerp.

Afbeelding
Afbeelding

Hier kunt u ook service-analogen installeren. Als u bijvoorbeeld een e-mail van Google Gmail in de zoekbalk invoert, biedt de service een analoog in de vorm van MyMail.

Afbeelding
Afbeelding

Het is dus moeilijk om het bedrijf de schuld te geven van inactiviteit. Natuurlijk kunnen analogen niet worden vergeleken met de originele programma's van Google, en daarom, als er geen sympathie voor is, dan kunt u de bovenstaande installatieprogramma's downloaden en via hen toegang krijgen tot Google Play, en daardoor tot de rest van de applicaties van Googlen.

Aanbevolen: