Hoe Plasma Kopen?

Inhoudsopgave:

Hoe Plasma Kopen?
Hoe Plasma Kopen?

Video: Hoe Plasma Kopen?

Video: Hoe Plasma Kopen?
Video: How to get Plasma Packs | The Sims 4 🦇🧛‍♀️🧛‍♂️ 2024, Mei
Anonim

De moderne markt biedt de koper een verscheidenheid aan soorten televisies, variërend van traditioneel met een kathodestraalbuis en eindigend met plasma, die elk jaar steeds populairder worden. Om ervoor te zorgen dat de gekochte plasma-tv u alleen aangename momenten bezorgt, moet bij het kiezen rekening worden gehouden met enkele subtiliteiten.

Hoe plasma kopen?
Hoe plasma kopen?

instructies:

Stap 1

Plasma-tv's zijn vrij duur, dus ze worden meestal gekocht om een thuisbioscoop te maken. De schermgrootte van dergelijke tv's kan 60 inch of meer bereiken, wat betekent dat ze een vrij grote kamer nodig hebben. Er zijn ook plasmapanelen te koop, deze onderscheiden zich door het ontbreken van een eigen tv-tuner. Dergelijke panelen kunnen worden gebruikt om satellietzenders te bekijken.

Stap 2

Ga bij het kiezen van een maat niet uit van de formule "hoe meer hoe beter", maar bedenk hoe ver je tv gaat kijken. Om bijvoorbeeld naar een 42-inch tv te kijken, is de optimale afstand 3 meter, voor een 50-inch tv - 4 meter. Door de grootte van het scherm te kiezen voor de afstand, kijk je met maximaal comfort tv.

Stap 3

De voordelen van plasma-tv's zijn hun grote formaat, hoge beeldhelderheid, volledige afwezigheid van beeldvervorming en de mogelijkheid om aan de muur te hangen. Maar er zijn ook nadelen - hoge kosten en stroomverbruik, onvoldoende kwaliteit kleurweergave, niet te hoge beeldhelderheid.

Stap 4

Als u een plasma-tv van hoge kwaliteit wilt kiezen, richt u dan op de modellen die de hierboven genoemde minimale nadelen hebben. Vergelijk zorgvuldig de beeldkwaliteit van de tv's van verschillende modellen die naast elkaar staan - u zult zeker de verschillen opmerken in de schaduw van het beeld, in de helderheid en het contrast. De beste parameters aan het einde van 2011 waren tv's met diagonalen van 42 en 50 inch.

Stap 5

Besteed speciale aandacht aan de zwarte delen van het beeld, aangezien het de zwarte kleurweergave is die voor veel plasma-tv's problematisch is - soms wordt zwarte kleur met een blauwachtige tint. Vergelijk de kleurkwaliteit, meestal zijn de kleuren helderder en meer verzadigd bij modellen met een hoge helderheid. Helderheid wordt gemeten in candela, hoe hoger hoe beter.

Stap 6

Overweeg de compatibiliteit van de tv die u koopt met uw computer. Als je het hebt, kun je films vanaf je computer, foto's, enz. Bekijken, wat erg handig is. Het belangrijkste criterium voor compatibiliteit is de beschikbaarheid van de vereiste connectoren. Let op of de tv ingebouwde luidsprekers heeft - veel modellen hebben deze niet, omdat ze zijn ontworpen voor externe luidsprekers.

Aanbevolen: