Hoe U Uw Telefoon Kunt Ontgrendelen Als U De Code Niet Weet

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Telefoon Kunt Ontgrendelen Als U De Code Niet Weet
Hoe U Uw Telefoon Kunt Ontgrendelen Als U De Code Niet Weet

Video: Hoe U Uw Telefoon Kunt Ontgrendelen Als U De Code Niet Weet

Video: Hoe U Uw Telefoon Kunt Ontgrendelen Als U De Code Niet Weet
Video: HOW TO UNLOCK YOUR OWN IPHONE WITHOUT CODE? - #WISTJEDAT 2024, Mei
Anonim

Wanneer u een mobiele telefoon gebruikt, kunt u een van de verschillende soorten blokkering tegenkomen, waaronder de introductie van een beveiligingscode. Afhankelijk van het type blokkering zijn er bepaalde reeksen acties die moeten worden ondernomen.

Hoe u uw telefoon kunt ontgrendelen als u de code niet weet
Hoe u uw telefoon kunt ontgrendelen als u de code niet weet

instructies:

Stap 1

Het vergrendelen van een mobiele telefoon voor een operator betekent dat het onmogelijk is om het apparaat in een ander netwerk dan het oorspronkelijke netwerk te gebruiken. Wanneer je de mobiel inschakelt met een "buitenlandse" simkaart, wordt je gevraagd om de ontgrendelcode in te voeren, weet je deze niet, dan kun je de mobiel niet gebruiken voor bellen en sms'en. Er zijn veel manieren om zo'n slot te verwijderen - knipperen, jailbreak, maar het veiligst voor uw apparaat is om de gevraagde code in te voeren. U kunt deze code opvragen bij de telefoniste waaronder de telefoon is vergrendeld. Neem contact op met de abonneeservice van de operator en geef vervolgens het IMEI-nummer van de telefoon op, evenals alle aanvullende gegevens waar de specialist om vraagt. Gebruik de ontvangen code om je mobiel te ontgrendelen.

Stap 2

U kunt ook bescherming tegenkomen, zoals telefoonvergrendeling. In dit geval wordt bij het inschakelen van de telefoon om een code gevraagd, zonder welke verder gebruik van het apparaat onmogelijk is. Gebruik de firmware-resetcode of de fabrieksresetcode om de code die u bent vergeten te wijzigen in de originele code. Neem voor het verkrijgen van de codes voor het resetten van de firmware en het resetten van de instellingen contact op met de vertegenwoordiger van de fabrikant van uw apparaat. Geef het IMEI-nummer op, evenals eventuele aanvullende gegevens die worden gevraagd, en gebruik vervolgens de bovenstaande codes om de instellingen te resetten.

Stap 3

De SIM-kaartvergrendeling is ontworpen om de persoonlijke gegevens van de eigenaar die erop staan te beschermen. Bij het aanzetten van de telefoon wordt om een pincode gevraagd, zonder welke het gebruik van een simkaart onmogelijk is. Mocht je het vergeten zijn, gebruik dan de pack-code op de plastic verpakking van de simkaart. Als deze methode niet mogelijk is, neem dan contact op met de vertegenwoordiger van uw operator. Geef je paspoort op en vraag een vervangende simkaart aan.

Aanbevolen: