Hoe Je Je Telefoon Kunt Ontgrendelen Als Je Veel Pogingen Hebt Gedaan Om Het Patroon In Te Voeren

Inhoudsopgave:

Hoe Je Je Telefoon Kunt Ontgrendelen Als Je Veel Pogingen Hebt Gedaan Om Het Patroon In Te Voeren
Hoe Je Je Telefoon Kunt Ontgrendelen Als Je Veel Pogingen Hebt Gedaan Om Het Patroon In Te Voeren

Video: Hoe Je Je Telefoon Kunt Ontgrendelen Als Je Veel Pogingen Hebt Gedaan Om Het Patroon In Te Voeren

Video: Hoe Je Je Telefoon Kunt Ontgrendelen Als Je Veel Pogingen Hebt Gedaan Om Het Patroon In Te Voeren
Video: HOW TO UNLOCK YOUR OWN IPHONE WITHOUT CODE? - #WISTJEDAT 2024, April
Anonim

Moderne mobiele telefoons hebben een geavanceerd beveiligingssysteem dat soms een wrede grap uithaalt, zelfs bij apparaatbezitters. Het ontgrendelen van de telefoon na vele pogingen om het patroon in te voeren, wordt bijvoorbeeld behoorlijk problematisch.

Ontdek hoe u uw telefoon kunt ontgrendelen na vele patroonpogingen
Ontdek hoe u uw telefoon kunt ontgrendelen na vele patroonpogingen

instructies:

Stap 1

Er zijn verschillende manieren om de telefoon te ontgrendelen als het aantal pogingen om de patroonsleutel in te voeren is overschreden. Begin met de eenvoudigste en meest toegankelijke, bel bijvoorbeeld gewoon je nummer vanaf een andere telefoon. In dit geval kunt u de uitdaging aangaan. Doe dit en probeer, zonder het gesprek te verbreken, het te minimaliseren en ga naar de apparaatinstellingen via het tijdelijk beschikbare menu. Schakel patroonbeveiliging uit in de beveiligingsinstellingen.

Stap 2

Als u uw patroon bent vergeten, kunt u proberen uw telefoon te ontgrendelen door de batterij volledig te ontladen. Zodra de lading bijna nul is, verschijnt een bijbehorende melding op het scherm. Op dit moment kunt u het telefoonmenu gebruiken en het patroon uitschakelen in de beveiligingsinstellingen.

Stap 3

Sommige modellen telefoons op basis van Android OS bieden, na verschillende mislukte pogingen om een patroon in te voeren, aan om het apparaat te ontgrendelen door een login en wachtwoord in te voeren vanuit een Google-account. Het is voldoende om dit te doen en het blok zal worden verwijderd.

Stap 4

De volgende methode werkt ook op sommige Android-apparaten. Probeer uw telefoon uit en weer in te schakelen. Op een van de laadmomenten verschijnt even de bovenste systeemregel met aanduidingen van de batterijlading, de status van de internetverbinding, tijd, etc. Trek het naar beneden en schakel 3G of WI-FI in en vervolgens het item "Aanmelden bij Google". Als u de juiste gebruikersnaam en het juiste wachtwoord voor uw account opgeeft, hoeft u de sleutel niet in te voeren.

Stap 5

Gebruik een van de speciale programma's voor je apparaat om je telefoon te ontgrendelen en het patroon te verwijderen. Installeer bijvoorbeeld de Adb Run-applicatie op uw computer. Verbind nu de telefoon via USB met de computer en selecteer in het hoofdmenu van het programma het item "Ontgrendel patroon". Het apparaat is dan weer beschikbaar voor gebruik.

Stap 6

Zelfs als er veel pogingen zijn gedaan om het patroon in te voeren, kunt u de telefoon ontgrendelen door de zogenaamde Hard Reset uit te voeren - de huidige instellingen resetten en het apparaat terugzetten naar de fabrieksinstellingen. Gebruik deze methode alleen als andere methoden hebben gefaald. Zet je telefoon uit. Houd nu tegelijkertijd de knop Volume omhoog, de Home-knop (de middelste toets of degene waarboven het huis is getekend) en de aan / uit-knop ingedrukt. Probeer ook een eenvoudigere combinatie - volumeknop + aan / uit-knop.

Stap 7

Zodra de telefoon trilt, laat u de knoppen los. Gebruik de volumetoets om Wis data / factory reset te selecteren en bevestig. Activeer vervolgens de functies Alle gebruikersgegevens verwijderen en Systeem nu opnieuw opstarten. De telefoon start opnieuw op en u wordt naar het hoofdmenu geleid zonder dat u een patroon hoeft in te voeren, maar alle gebruikersgegevens worden verwijderd.

Aanbevolen: