Hoe U Uw Telefoon Kunt Ontgrendelen Als U Uw Grafische Wachtwoord Bent Vergeten

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Telefoon Kunt Ontgrendelen Als U Uw Grafische Wachtwoord Bent Vergeten
Hoe U Uw Telefoon Kunt Ontgrendelen Als U Uw Grafische Wachtwoord Bent Vergeten

Video: Hoe U Uw Telefoon Kunt Ontgrendelen Als U Uw Grafische Wachtwoord Bent Vergeten

Video: Hoe U Uw Telefoon Kunt Ontgrendelen Als U Uw Grafische Wachtwoord Bent Vergeten
Video: How to unlock Android phones when forgot Password 2024, April
Anonim

Tegenwoordig worden gebruikers van mobiele apparaten vaak geconfronteerd met de noodzaak om de telefoon te ontgrendelen als ze het fotowachtwoord niet meer kunnen onthouden. U hoeft zich niet te haasten om het vergrendelde apparaat aan de werkplaats te overhandigen, u kunt het zelf proberen te herstellen.

Ontdek hoe u zelf uw fotowachtwoord kunt ontgrendelen
Ontdek hoe u zelf uw fotowachtwoord kunt ontgrendelen

instructies:

Stap 1

De kans dat je je telefoon ontgrendelt als je je patroonwachtwoord vergeet, is vrij groot op apparaten met het Google Android-besturingssysteem. U kunt proberen de sleutel te onthouden en deze in te voeren, wat 5 pogingen krijgt. Daarna zal het systeem aanbieden om in te loggen op het Google-account van de gebruiker en de toegangsherstelfunctie "Combinatie vergeten" te gebruiken.

Stap 2

Om in te loggen op uw Google-account en uw telefoon te ontgrendelen met een afbeeldingswachtwoord, heeft u internettoegang nodig. De enige mogelijke optie is om verbinding te maken met wifi. Op sommige telefoons is het voldoende om de schuifregelaar van het bovenste menu op het scherm naar beneden te schuiven en de eerder geconfigureerde verbinding te activeren. Kies anders het commando * # * # 7378423 # * # * via het noodoproepmenu, selecteer vervolgens Servicetests en WLAN, specificeer het toegangspunt en voer het wachtwoord in. Vervolgens kunt u inloggen op uw Google-account en uw telefoonwachtwoord wijzigen door het tabblad "Beveiliging" en vervolgens "Tweestapsverificatie" te selecteren en vervolgens het wachtwoord uit uw e-mail in te voeren. Maak een nieuw wachtwoord aan in het menu Wachtwoordbeheer.

Stap 3

U kunt uw telefoon ontgrendelen als u uw patroon bent vergeten op apparaten met andere besturingssystemen, alleen door de fabrieksinstellingen te herstellen met de functie Hard Reset. Hiermee worden alle gebruikersgegevens op de telefoon verwijderd. Bovendien kan onzorgvuldig gebruik van deze functie leiden tot volledige uitval van het apparaat en moet het naar een servicecentrum worden gebracht.

Stap 4

Zet je telefoon uit. Houd vervolgens tegelijkertijd de aan / uit-, volume omhoog- en Home-toetsen (de middelste knop of met het huispictogram) ingedrukt. Op sommige apparaatmodellen kan de combinatie "aan/uit-knop + volumeknop" werken.

Stap 5

Laat de knoppen los wanneer u de trilling van de telefoon voelt. Gebruik de volumeknop om het gedeelte Gegevens wissen / fabrieksinstellingen herstellen in het servicemenu te selecteren. Volg nu de stappen Verwijder alle gebruikersgegevens en start het systeem nu opnieuw op. Direct na het opnieuw opstarten keert de telefoon terug naar de fabrieksstatus en hoeft u geen afbeeldingswachtwoord in te voeren.

Aanbevolen: