Hoe U Uw Telefoon Kunt Ontgrendelen Als U Uw Wachtwoord Bent Vergeten

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Telefoon Kunt Ontgrendelen Als U Uw Wachtwoord Bent Vergeten
Hoe U Uw Telefoon Kunt Ontgrendelen Als U Uw Wachtwoord Bent Vergeten

Video: Hoe U Uw Telefoon Kunt Ontgrendelen Als U Uw Wachtwoord Bent Vergeten

Video: Hoe U Uw Telefoon Kunt Ontgrendelen Als U Uw Wachtwoord Bent Vergeten
Video: How to restore your iPhone if you forgot your passcode - Apple Support 2024, April
Anonim

Als de abonnee de telefoon heeft uitgeschakeld of heeft laten vallen, kan de wachtwoordinstelling verloren gaan en moet u deze invoeren bij het inschakelen. Wat moet ik doen als er een melding op het scherm verschijnt dat het wachtwoord onjuist is, of als u de cijfercombinatie bent vergeten om het hoofdwachtwoord in te voeren? Je moet geen nieuwe telefoon kopen, volg gewoon een aantal stappen om je telefoon te ontgrendelen.

Hoe u uw telefoon kunt ontgrendelen als u uw wachtwoord bent vergeten
Hoe u uw telefoon kunt ontgrendelen als u uw wachtwoord bent vergeten

instructies:

Stap 1

Bel de abonneeservice vanaf een andere telefoon. Vertel de telefoniste over uw probleem en vertel het geschatte wachtwoord dat was of de geheime code die u de eerste keer hebt ingevoerd.

Stap 2

Als u de geheime code niet zelf kunt gebruiken wanneer u de telefoon aanzet, moet u de telefoniste ook aanvullende gegevens doorgeven (datum van afsluiting, reden, enkele gegevens van de telefoon).

Stap 3

Wacht daarna op een duidelijk actieplan van de telefoniste die je zal helpen met het nieuwe wachtwoord.

Stap 4

Er zijn verschillende manieren om uw toegangscode opnieuw in te stellen of op uw Android-smartphone te vergrendelen. De eerste is om uw Google-accountgegevens in te voeren. Deze methode werkt goed als je Android-telefoon of -tablet is verbonden met een mobiel netwerk of wifi. Om de blokkering op te heffen, hoeft u in dit geval alleen uw e-mailadres en wachtwoord van uw Google-account in te voeren. Eerst moet je 5 keer het verkeerde patroon invoeren, dan verschijnt er een venster op het scherm met een waarschuwing over het blokkeren van het apparaat gedurende 30 seconden. Het bericht "Uw patroon vergeten?" Zou op het scherm moeten verschijnen, wanneer u erop klikt, kunt u uw e-mailadres en wachtwoord invoeren en uw smartphone ontgrendelen. Als u uw accountwachtwoord bent vergeten, kunt u dit herstellen door de site te bezoeken vanaf een werkend apparaat of een pc. Deze herstelmethode is alleen mogelijk als u toegang heeft tot internet. Schakel daarom mobiele data of wifi in voordat u het herstel start.

Stap 5

De tweede methode omvat het opnieuw instellen van het afbeeldingswachtwoord met behulp van het ADB-programma. Om dit te doen, moet u het apparaat via USB op een computer aansluiten en de nodige opdrachten invoeren. Een van de opties voor deze opdracht: adb shellrm /data/system/gesture.key. Deze methode kan alleen worden gebruikt als USB-foutopsporing is ingeschakeld.

Stap 6

De meest radicale manier om de toegang tot uw telefoon te openen als u uw wachtwoord bent vergeten, is door deze terug te zetten naar de fabrieksinstellingen. Het is eenvoudiger dan de vorige, maar onthoud dat het gebruik ervan leidt tot het verwijderen van alle gegevens uit het interne geheugen, inclusief alle geïnstalleerde applicaties, gekoppelde accounts, berichten, contacten in het telefoonboek, enzovoort. Alle gegevens die op de SD-kaart zijn opgeslagen, blijven echter in het geheugen staan. U kunt verwijderde gegevens herstellen vanaf een back-up. Om terug te keren naar de fabrieksinstellingen, zet u eerst uw smartphone uit. Om in de herstelmodus te komen, houdt u een specifieke toetscombinatie ingedrukt totdat het scherm oplicht. Meestal is dit een combinatie van Volume omhoog + aan / uit-knop + startknop. Geef de gewenste combinatie op in de instructies voor het apparaat. Om de gewenste menu-items te selecteren met behulp van de volume omhoog en omlaag knoppen, verplaatst u de cursor van boven naar beneden en vice versa. Bevestiging van de selectie gebeurt met de aan/uit-knop. Op sommige apparaten ondersteunt het herstelmenu mogelijk de aanraakmodus. Selecteer "gegevens wissen / fabrieksinstellingen herstellen". Selecteer vervolgens "Ja - verwijder alle gebruikersgegevens". Door dit te doen, geeft u toestemming voor het verwijderen van alle gebruikersgegevens uit het interne geheugen van de smartphone. Klik aan het einde op Systeem nu opnieuw opstarten. Daarna start de smartphone opnieuw op en kun je alle instellingen, inclusief het wachtwoord, zelf instellen.

Stap 7

U kunt ook het oude, vergeten grafische wachtwoord verwijderen en een nieuw wachtwoord instellen met behulp van de firmware van de smartphone. Om dit te doen, moet u de instructies van de fabrikant volgen of speciale programma's gebruiken (bijvoorbeeld Odin).

Stap 8

 Als u eigenaar bent van een geroote telefoon met aangepast herstel, kunt u het patroon en wachtwoord zelf verwijderen. Door de systeembestanden "gesture.key" en "password.key" te verwijderen, worden wachtwoorden van uw apparaat gewist. Om deze bewerking uit te voeren, moet u een bestandsbeheerder installeren. Schakel vervolgens het apparaat uit en ga naar het herstelmenu volgens de hierboven beschreven instructies. In dit menu moet u het item "Zip installeren" selecteren, vervolgens klikken op "Zip kiezen uit / sdcard" en naar de map gaan waar de bestandsbeheerder is opgeslagen. U kunt ook "Kies zip uit de laatste installatiemap" gebruiken. Alle gedownloade archieven zullen hier zichtbaar zijn, waaronder u degene vindt die u nodig heeft. Na het selecteren van het archief, wordt de bestandsbeheerder zelf geopend. Ga naar het pad / data / system / en verwijder de bestanden met de namen "gesture.key", "password.key", "locksettings.db", "locksettings.db-wal", "locksettings.db-shm". Om dit te doen, selecteert u ze en selecteert u "Verwijderen" in het contextmenu. Start vervolgens uw apparaat opnieuw op. Daarna kunt u elk wachtwoord invoeren en wordt de telefoon ontgrendeld. Nu kun je een nieuw slot instellen in de instellingen.

Stap 9

U kunt ook de optie Mijn mobiel zoeken gebruiken. Deze methode is geschikt als u een Samsung-account aan het apparaat hebt toegevoegd voordat u het apparaat blokkeert, uw e-mailadres en wachtwoord onthoudt en het internet op uw apparaat is aangesloten. Om het apparaat te ontgrendelen, gaat u in dit geval naar de servicepagina https://findmymobile.samsung.com/?p=ru, voert u het e-mailadres en wachtwoord in van het Samsung-account dat is ingesteld op het vergrendelde apparaat en klikt u op Aanmelden knop. Als u uw e-mailadres of wachtwoord bent vergeten, herstel ze dan door naar het item "Vind uw ID of wachtwoord" te gaan en de aanwijzingen op het scherm te volgen. Als de gewenste telefoon of tablet niet wordt weergegeven, gebruikt u de pijl-omlaag om het gewenste model te selecteren. Klik vervolgens op "Meer", selecteer "Deblokkeer mijn apparaat". Voer het wachtwoord van uw Samsung-account in en klik op de knop "Deblokkeren". Daarna moet het apparaat worden ontgrendeld.

Aanbevolen: