Hoe U Uw Telefoon Kunt Opladen Als Er Niet Wordt Opgeladen

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Telefoon Kunt Opladen Als Er Niet Wordt Opgeladen
Hoe U Uw Telefoon Kunt Opladen Als Er Niet Wordt Opgeladen

Video: Hoe U Uw Telefoon Kunt Opladen Als Er Niet Wordt Opgeladen

Video: Hoe U Uw Telefoon Kunt Opladen Als Er Niet Wordt Opgeladen
Video: Mijn iPhone laadt niet meer op: 5 oplossingen op een rij 2024, April
Anonim

Soms is er een situatie dat de telefoon dringend moet worden opgeladen, maar er geen geschikte oplader in de buurt is. Wat te doen in zo'n geval? Talloze volkstrucs zullen helpen om deze vraag te beantwoorden.

Hoe u uw telefoon kunt opladen als er niet wordt opgeladen
Hoe u uw telefoon kunt opladen als er niet wordt opgeladen

instructies:

Stap 1

De eenvoudigste oplossing is om de telefoon op te laden vanaf een computer, maar dit kan alleen als je een USB-kabel bij de hand hebt en je computer aanstaat. Het opladen duurt langer dan normaal, maar de telefoon kan op volle capaciteit worden opgeladen.

Stap 2

Gebruik een universele oplader, in de volksmond een "kikker" genoemd. Verwijder de batterij en sluit deze aan op de daarvoor bestemde plaatsen op de kikker. Het belangrijkste is om contacten niet te verwarren: positief met positief en negatief met negatief. Steek vervolgens de oplader in een stopcontact en kijk naar de indicatoren. Natuurlijk is de "kikker" niet altijd bij de hand, maar het voorkomt dat je op zoek moet naar een oplader die precies van jouw telefoonmodel is.

Stap 3

Als je een oplader hebt, maar deze is niet geschikt voor jouw telefoon, dan kun je het probleem als volgt oplossen. Knip het verkeerde deel van de oplader af met een mes of scherpe schaar en knip het isolatiesnoer in de lengte door. Strip ze vervolgens 1-2 cm van de isolatie Verwijder de batterij uit de telefoon, sluit de blauwe (zwarte) draden aan op het contact met het "+"-teken en de rode (witte) draden op het contact met de "- " teken. Steek de oplader in een stopcontact.

Stap 4

Als je je op een plek bevindt waar helemaal geen stroomvoorziening is, bijvoorbeeld in een bos, kun je een expander-zaklamp gebruiken, die niet wordt opgeladen door een batterij, maar door een generator. Toeristen gebruiken zo'n apparaat graag. Je hebt zo'n zaklamp nodig en een stukje draad van een oplader met een geschikte connector. Demonteer de zaklamp, strip de isolatie van de snoerdraden en bevestig ze aan de zaklampgenerator, let op de polariteit. Door aan het handvat van de mini-generator te draaien, laad je de telefoon volledig op.

Stap 5

Dus als je op zijn minst een vooruitziende blik hebt, kun je gemakkelijk een uitweg vinden uit een moeilijke situatie. Maar volg de veiligheidsmaatregelen en probeer de telefoon niet rechtstreeks op te laden met kabels uit het stopcontact. Anders is het niet voldoende om een nieuwe batterij te kopen.

Aanbevolen: