Een Synthesizer Aansluiten

Inhoudsopgave:

Een Synthesizer Aansluiten
Een Synthesizer Aansluiten

Video: Een Synthesizer Aansluiten

Video: Een Synthesizer Aansluiten
Video: The Easiest Way to Record Your Synth (And Other Electronic Recording Tips) | Reverb 2024, Mei
Anonim

Op internet kun je een groot aantal artikelen vinden die beschrijven hoe je de gitaar op de rest van de apparatuur aansluit. En als iemand bijvoorbeeld geen gitarist is, maar toetsenist? Dus waarom zou hij zich nu niet aanmelden? Maar nee! Je kunt bijna alles op bijna alles aansluiten. Laten we het hebben over dit gevoelige onderwerp en u vertellen hoe u een synthesizer op een computer aansluit en meer.

Een synthesizer aansluiten
Een synthesizer aansluiten

instructies:

Stap 1

Eigenlijk is alles heel eenvoudig. We hebben geen complexe kennis van techniek en elektronica nodig. Om de synthesizer op een computer aan te sluiten, kunt u een van de opties gebruiken - direct of indirect.

Stap 2

De directe route is de gemakkelijkste en snelste. Dit soort verbinding vereist het snoer dat gitaristen gewoonlijk gebruiken om hun instrument op een luidspreker aan te sluiten. Meestal bevindt zich op het achterpaneel van de synthesizer, naast de aansluiting voor de voeding, een poort voor het aansluiten van een kabel. We verbinden het ene uiteinde van dit snoer met de toetsen en het andere uiteinde met de computer. Opgemerkt moet worden dat de aansluiting van deze kabel veel groter is dan de aansluiting op de geluidskaart.

Stap 3

Om ervoor te zorgen dat een dergelijke verlegenheid het verdere werk niet hindert, is er speciaal een adapter ontwikkeld van een grote jack naar een kleine. En met behulp van deze adapter past de kabel gemakkelijk en gemakkelijk in het stopcontact van de computer.

Stap 4

Het is ook de moeite waard om op te letten dat de geluidskaart meerdere ontvangstpoorten heeft. Het zijn er minstens twee. Groen en roze. De groene poort is bedoeld voor het uitvoeren van audio-informatie, of, simpel gezegd, luidsprekers worden erop aangesloten. De roze poort is bedoeld voor het invoeren van dit soort informatie, of eenvoudiger: er wordt een microfoon op aangesloten.

Stap 5

Dit is precies wat we nodig hebben. We sluiten de kabel met een adapter aan op de microfoonpoort van de computer. We passen de hoorbaarheid van de microfoon op de computer aan, en je kunt opnemen. Houd er rekening mee dat het geluid niet zomaar wordt opgenomen. Hiervoor zijn bepaalde programma's nodig. Meestal gebruiken ze zoals FL Studio of Sony Sound Forge. Deze programma's maken het gemakkelijk en handig om opgenomen bestanden te bewerken en op te slaan in een voor ons handig formaat.

Stap 6

Het was een directe manier. Overweeg nu het middelmatige. In principe verschilt het van de directe alleen doordat er ook een mengpaneel verschijnt tussen de computer en de synthesizer. Hiermee kunt u het volume aanpassen, van kanaal wisselen, als er meerdere instrumenten zijn en nog veel meer. Maar dit is niet voor iedereen weggelegd.

Aanbevolen: