Hoeveel Kost Een Synthesizer?

Inhoudsopgave:

Hoeveel Kost Een Synthesizer?
Hoeveel Kost Een Synthesizer?

Video: Hoeveel Kost Een Synthesizer?

Video: Hoeveel Kost Een Synthesizer?
Video: A Synthesizer Buying Guide 2024, Mei
Anonim

Een synthesizer is een elektronisch muziekinstrument. Het creëert geluid met behulp van geluidsgolfgeneratoren. Tegenwoordig zijn er veel fabrikanten van dit muziekinstrument. Als je een synthesizer wilt kopen, moet je uitzoeken welk bedrijf beter en goedkoper is.

Hoeveel kost een synthesizer?
Hoeveel kost een synthesizer?

Populaire fabrikanten van synthesizers

Roland is de laatste tijd erg populair geworden onder nieuwkomers in het keyboardspel. Synthesizers van dit bedrijf verschillen in de eenvoudigste bediening. Ze hebben een speciaal trainingsprogramma. Bovendien creëren Roland-synthesizers een geweldig geluid van hoge kwaliteit.

Casio is een fabrikant van semi-professionele en kindersynthesizers. Het bedrijf verkoopt kwaliteitsmodellen voor weinig geld. De instrumenten klinken goed en zijn zeer gemakkelijk te gebruiken.

Yamaha-synthesizers worden beschouwd als de hoogste kwaliteit op de markt. Dit komt door het feit dat alle materialen voor de vervaardiging van muziekinstrumenten een speciale technologische verwerking ondergaan.

Yamaha werd de leider op de markt voor muziekinstrumenten. Het produceert kleine, redelijk lichtgewicht synthesizers met veel functies. Yamaha elektronische keyboard synthesizers zijn ook uitgerust met karaoke.

Veel professionele muzikanten geven de voorkeur aan Korg. Haar synths zijn tot bijna alles in staat. Ze veranderen het geluid, nemen op, mixen de melodie, enz.

Synthesizers kosten

Te goedkope modellen zijn gemaakt van plastic van lage kwaliteit. Ze hebben een vervormd geluid dat zelfs uw gehoor kan beschadigen.

Hoeveel kosten synthesizers? De prijs is afhankelijk van hun kenmerken. Als u op zoek bent naar een hulpmiddel voor beginners, moet u ongeveer $ 300-500 uitgeven. Semi-pro-synthesizers kosten ongeveer $ 1000-1500. Voor een professioneel model moet u minimaal $ 4000-5000 uitgeven.

Er zijn modellen van synthesizers te koop die minder dan $ 100 kosten, maar het heeft geen zin om ze te kopen, omdat hun kwaliteit te wensen overlaat.

Waar moet je op letten bij het kiezen van een synthesizer

Let bij het kiezen van een synthesizer op de grootte van de toetsen. Er zijn modellen met standaard mini- en microsleutels. Experts raden aan om een gereedschap met standaardsleutels te kopen, omdat dit het meest comfortabel in gebruik is.

Kies een synthesizer met een goede polyfonie (meerdere klanken spelen als je één toets indrukt).

Als het instrument voor een kind wordt gekocht, moet het zijn uitgerust met een volledige training. Niets kan een echte leraar vervangen, maar het kind zal veel levendige indrukken hebben. Sommige synthesizers hebben zelfs systemen die beoordelingen geven.

Het is handiger om muziek op te nemen als je kiest voor een synthesizer met externe opslagapparaten en aansluitingen. Wanneer de muziek is gemaakt, kun je deze direct opnemen op een SD-cartridge of USB-stick. Let op de aanwezigheid van connectoren voor het aansluiten van andere externe apparatuur (koptelefoon, geluidsversterkende apparatuur, pedalen).

Bovendien beschikken goede digitale synthesizermodellen over menu's met meerdere pagina's en upgradebare besturingssystemen.

Aanbevolen: