Hoe Te Controleren Of De Telefoon Werkt

Inhoudsopgave:

Hoe Te Controleren Of De Telefoon Werkt
Hoe Te Controleren Of De Telefoon Werkt

Video: Hoe Te Controleren Of De Telefoon Werkt

Video: Hoe Te Controleren Of De Telefoon Werkt
Video: Hoe maak ik een coronabewijs met de CoronaCheck-app? 2024, Mei
Anonim

Als je problemen hebt met je telefoon, gooi hem dan niet meteen weg. U moet erachter komen of de telefoon kapot is of dat het systeem gewoon een storing heeft.

Hoe te controleren of de telefoon werkt
Hoe te controleren of de telefoon werkt

instructies:

Stap 1

Probeer eerst uw telefoon aan te zetten. Mobiele apparaten lopen vaak vast vanwege de grote hoeveelheid gegevens die in het RAM-geheugen zijn opgeslagen. Dit heeft vooral te maken met het gebruik van apps of surfen op internet. Houd de aan / uit-knop 30 seconden ingedrukt om te controleren of de telefoon wordt ingeschakeld of niet. Als het niet wordt ingeschakeld, wanhoop dan niet. Misschien is de reden hiervoor een lege batterij. Zet je telefoon aan het opladen. Als de indicator op de mobiele telefoon of het opladen werkt, wordt de telefoon opgeladen.

Stap 2

Wacht ongeveer een uur. Probeer je telefoon aan te zetten. Als alles werkt, was de belangrijkste reden de ontlading van de batterij. U kunt de prestaties van een mobiel apparaat ook controleren met behulp van een computer. Verbind je mobiel met je pc via een kabel. Het computersysteem zal informeren over de verbinding met het nieuwe apparaat. Zo ja, dan werkt je telefoon.

Stap 3

Vaak gaat de telefoon niet aan vanwege de flashdrives die in het apparaat zijn geplaatst. Om dit probleem op te lossen, verwijdert u het USB-flashstation uit de telefoon. Probeer vervolgens uw mobiele telefoon aan te zetten. Als het werkt, moet u een nieuwe USB-flashdrive kopen of deze met software repareren.

Stap 4

De mobiele telefoon gaat vaak niet aan door een slechte batterij. Na een bepaalde tijd verslechteren de batterijen, vooral wanneer de telefoon vaak wordt opgeladen. Een beschadigde batterij is te herkennen aan een gezwollen omhulsel. Dit defect maakt het meestal moeilijk om de telefoonhoes te sluiten. Ook bij slechte batterijen gaat het opladen snel achteruit. In dit geval moet u een nieuwe batterij kopen, omdat het simpelweg onmogelijk is om oude batterijen te repareren.

Aanbevolen: