Hoe Maak Je Een Versterker Van Een Vuurtoren?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Versterker Van Een Vuurtoren?
Hoe Maak Je Een Versterker Van Een Vuurtoren?

Video: Hoe Maak Je Een Versterker Van Een Vuurtoren?

Video: Hoe Maak Je Een Versterker Van Een Vuurtoren?
Video: BOUW Je EIGEN VUURTOREN CHALLENGE In MINECRAFT! 2024, Mei
Anonim

"Mayak-240" bandrecorders en soortgelijke hebben geluid van zeer hoge kwaliteit. Maar aangezien magneetband tegenwoordig niet populair is, worden ze nu vooral gebruikt om audio van een computer te versterken.

Hoe maak je een versterker van een vuurtoren?
Hoe maak je een versterker van een vuurtoren?

instructies:

Stap 1

Neem de hoofdtelefoonstekker, de ONTs-VG-stekker met vijf contacten en een kabel bestaande uit twee getwiste paren. Als het vier paar heeft, hoeft u er geen twee te gebruiken. Sluit de "gestreepte" draden van beide paren aan de ene kant aan op het gemeenschappelijke contact van de hoofdtelefoonstekker en aan de andere kant op het middelste contact van de ONTs-VG-stekker. Sluit de resterende dradenparen aan de ene kant aan op de resterende contacten van de hoofdtelefoonstekker en aan de andere kant op de contacten van de ONTs-VG-stekker, die zich rechts van de middelste bevindt (vanaf de soldeerzijde, als u het blok met de inkeping naar beneden). Isoleer alle verbindingen en sluit beide connectoren.

Stap 2

Sluit de resulterende kabel van de uitgang van de computergeluidskaart aan op de lijningang van de bandrecorder. Schakel beide apparaten vooraf uit.

Stap 3

Neem eventuele onnodige opvouwbare tapecassettes (er zijn ook niet-opvouwbare). Open de behuizing, verwijder de tape en zet hem weer in elkaar zonder de tape. Als de schrijfbeveiligingslipjes kapot zijn, bedek ze dan met plakband.

Stap 4

Plaats een cassette zonder band in de recorder. Begin met het afspelen van een geluidsbestand op uw computer. Zet op de bandrecorder het volume en het opnameniveau op het minimum. Zet het apparaat in de opnamemodus en pauzeer het.

Stap 5

Gebruik de opnameniveauregelaars om ervoor te zorgen dat de amplitude van het ingangssignaal, geregeld door de vacuümfluorescerende indicator, op beide kanalen iets minder was dan de limiet (weergegeven in rode delen).

Stap 6

Selecteer het gewenste volumeniveau met de bijbehorende regelaar op de recorder. Begin naar muziek te luisteren. Wanneer u klaar bent met het gebruik van de recorder als versterker, haalt u deze uit de pauzemodus, zet u hem in de stopmodus en schakelt u hem vervolgens uit.

Stap 7

Gebruik desgewenst een bandrecorder om muziek van uw computer op cassettebandjes op te nemen. Installeer hiervoor een echte cassette in plaats van een dummy en doe vervolgens alles wat hierboven is beschreven, maar schakel de pauzemodus niet in.

Aanbevolen: