Hoe Het Vermogen Van Een Subwoofer Te Vergroten

Inhoudsopgave:

Hoe Het Vermogen Van Een Subwoofer Te Vergroten
Hoe Het Vermogen Van Een Subwoofer Te Vergroten

Video: Hoe Het Vermogen Van Een Subwoofer Te Vergroten

Video: Hoe Het Vermogen Van Een Subwoofer Te Vergroten
Video: How to increase the POWER of a Car Subwoofer 2024, April
Anonim

Het vermogen van een subwoofer kan op verschillende manieren worden vergroot, maar ze zijn allemaal zo onbetrouwbaar dat het beter is om te profiteren van de aanschaf van een krachtiger apparaat. Let ook op de overeenkomst tussen het uitgangsvermogen van het afspeelapparaat en de subwoofer zelf.

Hoe het vermogen van een subwoofer te vergroten
Hoe het vermogen van een subwoofer te vergroten

instructies:

Stap 1

Zorg ervoor dat u het vermogen van de subwoofer moet verhogen. Maak alle benodigde instellingen voor het audiosysteem, de equalizer, enzovoort, en neem vervolgens de uiteindelijke beslissing. Bekijk ook de garantievoorwaarden.

Stap 2

Probeer het effect van de subwoofer te veranderen door deze naar een hoek van de kamer te verplaatsen en merk de verandering in de impact van de bas op. Als u desondanks besluit het vermogen van het apparaat te vergroten, download dan eerst de microschakeling en service-instructies voor uw model. Houd er rekening mee dat als u met het ontwerp knoeit, uw garantie vervalt.

Stap 3

Als je de vaardigheden hebt om met radiotechniek te werken, breng dan wijzigingen aan in de subwoofer-microschakeling door er extra elementen aan toe te voegen of gewoon een nieuwe te solderen. Doe dit allemaal op basis van de kenmerken van het bestaande circuit en zorg ervoor dat u de luidspreker van het apparaat vervangt, omdat deze mogelijk niet bestand is tegen en kapot gaat.

Stap 4

Als u dit soort werk nog niet eerder bent tegengekomen, kunt u het beste contact opnemen met de specialisten die in plaats van u alle noodzakelijke acties zullen uitvoeren. Alleen van toepassing op die diensten waarvan de medewerkers een garantie geven voor de wijzigingen die in de apparaten zijn aangebracht.

Stap 5

Onthoud dat de beste optie in dit geval zou zijn om uw subwoofermodel te vervangen door een krachtiger exemplaar, aangezien het zelf maken van dergelijke wijzigingen in de meeste gevallen niet tot positieve resultaten leidt, zelfs niet wanneer u contact opneemt met servicecentra.

Stap 6

Als u echter vastbesloten bent om het vermogen van de subwoofer te vergroten, raadpleeg dan eerst de algemene technische informatie op thematische forums met betrekking tot uw apparaatmodel. Gebruik ook geen services die u aanbieden om het vermogen van de subwoofer te vergroten zonder garantie te geven - in de meeste gevallen gaat het apparaat na wijzigingen kapot.

Aanbevolen: