Hoe Luidsprekers Te Kopen?

Inhoudsopgave:

Hoe Luidsprekers Te Kopen?
Hoe Luidsprekers Te Kopen?

Video: Hoe Luidsprekers Te Kopen?

Video: Hoe Luidsprekers Te Kopen?
Video: BEGINNER'S GUIDE: HOW TO BUY YOUR NEW SPEAKERS. WHAT TO LOOK OUT FOR AND WHAT TO AVOID 2024, Mei
Anonim

Muziek en films zijn misschien wel de meest geliefde vormen van amusement van de moderne mens. Maar voor hun waarneming is het noodzakelijk om het geluid te horen waarvoor verschillende soorten akoestische systemen verantwoordelijk zijn. Vaak is het kiezen van de juiste speaker al voldoende om volop van het geluid te genieten.

Hoe luidsprekers te kopen
Hoe luidsprekers te kopen

Noodzakelijk

  • - Kolommen en accessoires voor hen;
  • - CD met muziek.

instructies:

Stap 1

Bepaal welk systeem het beste bij u past: passief of actief. Passieve luidsprekers hebben geen eigen versterker en sluiten aan op wat in de geluidskaart is ingebouwd. Gewoonlijk heeft een geluidskaart een versterker die alleen voor hoofdtelefoons is ontworpen, dus het volume van passieve luidsprekers is vrij laag, met een niet-indrukwekkende geluidskwaliteit. Actieve speakers hebben een ingebouwde versterker en worden via de Line Out uitgang aangesloten op de geluidskaart.

Stap 2

Kies speakers met voldoende functionaliteit. Het is het beste om ze te selecteren op basis van de volgende parameters: het gebied dat op de tafel wordt ingenomen; isolatie van het magnetische veld; connectoren geschikt voor je geluidskaart; compatibiliteit met een geluidskaart in termen van impedantie en signaalniveau; de aanwezigheid van een ingebouwde versterker (in actieve luidsprekers); computercompatibel ontwerp.

Stap 3

Koop een geluidssysteem dat geschikt is voor het beoogde doel. Voor games en films zijn luidsprekers bestaande uit een subwoofer en satellieten een geschikte optie. De satelliet is verantwoordelijk voor het weergeven van de midden- en hoge frequenties. En een volwaardige bas wordt gecreëerd door de subwoofer - een relatief grote luidspreker met één zeer krachtige luidspreker. Hierdoor wordt dankzij het gezamenlijke werk van subwoofer en satellieten het volledige benodigde frequentiebereik weergegeven.

Stap 4

Overweeg de verschillende soorten luidsprekersystemen. Er zijn veel verschillende soorten luidsprekers. Sommige modellen kunnen aan de muur worden gehangen, andere zijn staand en draagbaar. Staande varianten hebben meestal een betere geluidskwaliteit vanwege het ontwerp van de kast. Vaak worden van dit type luidsprekers van de hoogste kwaliteit geproduceerd. Draagbare speakers zijn meestal klein, wat handig is als je weinig ruimte hebt of ze mee wilt nemen, bijvoorbeeld op reis. Wandluidsprekers zijn goed omdat ze het gebied van de kamer volledig behouden en ook enkele van de onvolkomenheden van de muren kunnen verbergen of zelfs kunnen bijdragen aan het creëren van een unieke stijl van de kamer.

Aanbevolen: