Hoe Maak Je Een Camera Op Een Computer

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Camera Op Een Computer
Hoe Maak Je Een Camera Op Een Computer

Video: Hoe Maak Je Een Camera Op Een Computer

Video: Hoe Maak Je Een Camera Op Een Computer
Video: How to make spy usb camera | HOME MADE USB WEB CAMERA |mini usb camera USE old phone #technotopics 2024, Mei
Anonim

Het installeren van een webcam op een computer vereist geen speciale vaardigheden van een persoon, maar het instellen van andere apparaten als webcam kan veel vragen oproepen over het installatieproces.

Hoe maak je een camera op een computer
Hoe maak je een camera op een computer

Noodzakelijk

  • - Internetverbinding;
  • - smartphone;
  • - Bluetooth- of Wi-Fi-verbinding.

instructies:

Stap 1

Om uw webcam te installeren, sluit u deze aan op uw computer met een speciale USB-kabel. Wacht vervolgens tot het apparaat wordt gedetecteerd. Als u de stuurprogramma's op de cd hebt, plaatst u deze in het station en voltooit u de installatie via het autorun-menu dat verschijnt of via de wizard Apparaat toevoegen in het configuratiescherm van de computer. Als er geen stuurprogramma's zijn, kunt u het programma ook zelf verbinding met internet laten maken of de software handmatig downloaden door te zoeken naar het overeenkomstige model van uw webcam.

Stap 2

Nadat u alle noodzakelijke stappen hebt uitgevoerd om het webcamstuurprogramma op uw computer te installeren, configureert u het in het menu "Apparaten" van het configuratiescherm of gebruikt u een speciaal programma dat samen met het stuurprogramma is geïnstalleerd. Maak ook extra instellingen in het programma, dat het in de toekomst zal gebruiken.

Stap 3

Als u uw smartphone als webcam wilt gebruiken, configureert u de koppeling op beide apparaten via draadloze communicatie (Wi-Fi of Bluetooth), downloadt u de hulpprogramma's voor de computer en voor uw telefoon, installeert u ze en configureert u de apparaten.

Stap 4

Installeer de telefoon daarna op een geschikte plaats binnen het bereik van Wi-Fi of Bluetooth. Let op: deze actie is alleen beschikbaar voor smartphones. Voor mobiele Nokia-apparaten is Smart Cam prima. Het nadeel van deze methode is de snelle ontlading van de batterij en het niet kunnen aansluiten van de telefoon op de computer via een bekabelde verbinding.

Stap 5

Lees meer over de mogelijkheid om uw telefoon als webcam op internet aan te sluiten in speciale thematische forums. Sommige modellen ondersteunen ook een bekabelde verbinding met een USB-kabel, evenals verbinding met de installatie van emulatieprogramma's in de telefoon.

Aanbevolen: