Hoe Het Aantal Te Berekenen?

Inhoudsopgave:

Hoe Het Aantal Te Berekenen?
Hoe Het Aantal Te Berekenen?

Video: Hoe Het Aantal Te Berekenen?

Video: Hoe Het Aantal Te Berekenen?
Video: aantal fte berekenen met SOMMEN ALS wim van vliet productions excel drenthe 2024, Mei
Anonim

Tegenwoordig hebben abonnees van mobiele operators toegang tot een dienst zoals het detailleren van inkomende oproepen. Hiermee kunt u de telefoonnummers identificeren van die mensen die eerder probeerden door te komen met behulp van nummeronderdrukking.

Hoe het aantal te berekenen?
Hoe het aantal te berekenen?

Noodzakelijk

Mobiele telefoon, paspoort

instructies:

Stap 1

Als u vaak te maken krijgt met inkomende oproepen, waarvan uw telefoon het nummer niet kan bepalen, hoeft u niet te zondigen op uw mobiele telefoon - u wordt gebeld vanaf een telefoon die beveiligd is tegen identificatie van het nummer. Houd er rekening mee dat u, als u dat wenst, het nummer van de beller kunt berekenen, waarbij u er slechts 10-15 minuten van uw tijd aan besteedt. De mogelijkheid om inkomende oproepen te definiëren met "Anti-Caller ID" (detaillering) aan abonnees wordt rechtstreeks geleverd door mobiele operators. Voor meer gemak kunnen sommige operators de oproepen van de abonnee op afstand gedetailleerd weergeven.

Stap 2

Modus voor gespreksdetails op afstand. Er moet meteen worden benadrukt dat deze detailleringsmethode niet door elke mobiele operator wordt ondersteund. U moet de klantenservice van uw operator bellen en contact opnemen met een medewerker van het callcenter. Vraag uw manager om gespreksdetails op afstand uit te voeren. Als het bedrijf ervoor zorgt dat de service op afstand wordt uitgevoerd, worden de kosten van uw telefoon afgetrokken. Binnen tien minuten ontvangt het nummer een bericht van de mobiele operator, waarin de telefoonnummers worden weergegeven van de mensen die u hebben gebeld. Als de mogelijkheid om op afstand diensten te bestellen niet door het bedrijf wordt geboden, kunt u de andere kant op gaan.

Stap 3

Neem contact op met het kantoor van uw mobiele provider en vraag om een afdruk van de telefoongesprekken voor de periode waarin u geïnteresseerd bent (toen de onderdrukkingsoproepen werden ontvangen). U krijgt alle informatie over de oproepen voor de gewenste datum. De dienst wordt ook betaald. Optioneel kunt u deze contant betalen, of door het benodigde bedrag van de abonneerekening (uw telefoonnummer) af te schrijven.

Aanbevolen: