Het Aantal Inkomende Oproepen Achterhalen

Inhoudsopgave:

Het Aantal Inkomende Oproepen Achterhalen
Het Aantal Inkomende Oproepen Achterhalen

Video: Het Aantal Inkomende Oproepen Achterhalen

Video: Het Aantal Inkomende Oproepen Achterhalen
Video: Afgeluisterd via je telefoon? Dit kun je doen 2024, Mei
Anonim

De service genaamd "Bill Detailing" helpt u niet alleen de nummers van inkomende en uitgaande oproepen te achterhalen, maar ook de datums van het verzenden van sms, mms, de kosten van alle oproepen en nog veel meer. Detaillering wordt verstrekt aan alle abonnees van de grootste mobiele operators.

Het aantal inkomende oproepen achterhalen
Het aantal inkomende oproepen achterhalen

instructies:

Stap 1

Beeline kan tot dergelijke operators worden gerekend. De gebruikers kunnen interessante informatie ontvangen over de soorten oproepen (d.w.z. of het een oproep is van een servicenummer, vaste telefoon of mobiel), de duur van de onderhandelingen, hun datum, het tijdstip van ontvangst en verzending van alle berichten, evenals GPRS-sessies.

Stap 2

De manier waarop je detaillering koppelt, hangt overigens af van het gebruikte rekensysteem. Klanten van het prepaid-systeem kunnen de service krijgen die ze nodig hebben via een speciaal verzoek dat rechtstreeks vanaf de website van de operator kan worden verzonden. Beeline verstrekt haar abonnees ook een faxnummer (495) 974-5996. Er moet een schriftelijke aanvraag naar hem worden gestuurd. Daarnaast kan een soortgelijk document per e-mail worden verzonden. [email protected]. Het detailleren van een persoonlijk account kost u dertig tot zestig roebel. Het exacte bedrag hangt af van uw tariefplan en wordt bepaald door de operator

Stap 3

Als u een postpaid betalingssysteem gebruikt, kunt u de service ook activeren op de officiële website van het bedrijf. Daarnaast kunt u zich altijd persoonlijk aanmelden bij de dichtstbijzijnde communicatiesalon of Beeline-kantoor. Vergeet in dit geval echter niet uw paspoort mee te nemen. De kosten voor het aansluiten van een detail kunnen variëren van 0 roebel tot zestig.

Stap 4

MTS-clients hebben ook toegang tot informatie over de acties die vanaf de telefoon zijn uitgevoerd (maar alleen voor de laatste drie dagen). Om deze informatie te ontvangen, moet u een sms-bericht naar 1771 sturen met de tekst 551. Het kan ook anders: stuur een USSD-verzoek naar het nummer * 111 * 551 #.

Stap 5

Om een factuurspecificatie te bestellen, moeten gebruikers van het Megafon-netwerk inloggen op het zelfbedieningssysteem, de zogenaamde Servicegids. Je kunt het vinden door de officiële website van de telecomoperator te bezoeken en op de juiste kolom te klikken. Ook voor ondersteuning kun je terecht bij verkoopadviseurs in de communicatiesalon.

Aanbevolen: