Hoe Krijg Ik Een Telefoonnummer Terug?

Inhoudsopgave:

Hoe Krijg Ik Een Telefoonnummer Terug?
Hoe Krijg Ik Een Telefoonnummer Terug?

Video: Hoe Krijg Ik Een Telefoonnummer Terug?

Video: Hoe Krijg Ik Een Telefoonnummer Terug?
Video: Geef jij een vuurtje aan een kind van 13 jaar? | Mensenkennis 2024, Mei
Anonim

Ben je je telefoon kwijt, dan is ook de simkaart of R-UIM-kaart met je gebruikelijke nummer, dat vaak wordt gebeld door vrienden, collega's, familieleden, verdwenen. Het zal onhandig zijn om nog een kaart met een nieuw nummer te kopen, omdat dit nummer bij niemand bekend is, zal het aan elk van de contacten moeten worden gemeld. Speciale diensten van mobiele operators helpen om het vorige nummer en zelfs het geld dat op de verloren plastic kaart is achtergebleven terug te geven. Door contact op te nemen met het dichtstbijzijnde kantoor van uw telecomoperator, kunt u dezelfde dag nog uw oude telefoonnummer gebruiken.

Hoe krijg ik een telefoonnummer terug?
Hoe krijg ik een telefoonnummer terug?

Noodzakelijk

  • - het paspoort
  • - een brief op het briefhoofd van het bedrijf met het verzoek om de simkaart of R-UIM-kaart te vervangen (voor vertegenwoordigers van rechtspersonen)
  • - Volmacht in het M2-formulier (voor vertegenwoordigers van rechtspersonen)

instructies:

Stap 1

De kaartvervangingsservice zelf is gratis, maar er kunnen kosten in rekening worden gebracht voor vrijwillige nummerblokkering en een nieuwe simkaart of R-UIM-kaart. Zoek daarom eerst uit hoeveel u moet betalen voor het herstellen van het nummer, zodat u het benodigde bedrag op voorraad heeft.

Stap 2

Zodra u merkt dat uw telefoon ontbreekt, belt u de ondersteuningsdienst van uw provider vanaf een vaste telefoon of een andere mobiele telefoon. Kunt u niet bellen, ga dan naar de dichtstbijzijnde winkel van de gewenste telecomaanbieder.

Stap 3

Geef aan dat u van plan bent uw verloren simkaart of R-UIM-kaart te blokkeren. Beantwoord vervolgens de vragen van de operator over de gegevens in het contract of toon uw paspoort om de eigendom van het nummer te bevestigen. Na controle van de gegevens blokkeert de medewerker uw nummer direct.

Stap 4

Je kunt je simkaart of R-UIM-kaart ook blokkeren door in te loggen op de Internet Assistant. Dit is mogelijk als u eerder van deze service gebruik heeft gemaakt en het wachtwoord kent. Selecteer in het gedeelte services het gewenste item en maak uw kaart ontoegankelijk voor gebruik door buitenstaanders.

Stap 5

Om een simkaart of R-UIM-kaart te krijgen in plaats van de verloren kaart en het oude nummer erop te bewaren, neemt u contact op met het dichtstbijzijnde kantoor van uw mobiele provider. Laat uw paspoort zien en schrijf zo nodig een aanvraag. Daarna kunt u binnen enkele minuten een nieuwe kaart met hetzelfde nummer ontvangen.

Stap 6

Sommige telecomoperators bezorgen een nieuwe kaart gratis rechtstreeks bij u thuis of op het werk. Dit kan een uitweg zijn uit een moeilijke situatie als u de werkplek niet kunt verlaten of om een of andere reden het huis niet kunt verlaten.

Stap 7

Als u het nummer van de organisatie waar u werkt wilt herstellen, moet u naast uw paspoort de medewerker van het mobiele bedrijf een brief laten zien met het verzoek om de simkaart of R-UIM-kaart te vervangen, op het briefhoofd, en de volmacht in het M2-formulier.

Aanbevolen: