Hoe Wegenkaarten Te Downloaden

Inhoudsopgave:

Hoe Wegenkaarten Te Downloaden
Hoe Wegenkaarten Te Downloaden

Video: Hoe Wegenkaarten Te Downloaden

Video: Hoe Wegenkaarten Te Downloaden
Video: Offline kaarten downloaden met Google Maps: zo werkt dat 2024, Mei
Anonim

Om een wegenroute in Rusland te plannen, is het vaak nodig om wegenkaarten aan te schaffen, niet alleen tussen steden, maar ook daarbinnen, aangezien het niet altijd mogelijk is om zonder kaart door een stad te rijden.

Hoe wegenkaarten te downloaden
Hoe wegenkaarten te downloaden

instructies:

Stap 1

Het is buitengewoon moeilijk om auto te rijden en tegelijkertijd een routebeschrijving op een papieren kaart te zoeken, daarom zijn elektronische kaarten met steden en wegen de laatste tijd steeds gebruikelijker geworden.

Stap 2

Dergelijke wegenkaarten vindt u op internet. Veel sites bieden aan om ze bovendien gratis te downloaden.

Stap 3

Als je een kaart voor de navigator wilt downloaden, kijk dan of deze op de officiële website van de fabrikant staat. Het is echter de moeite waard om van tevoren de aanwijzingen en instellingen te controleren, vooral als het apparaat onlangs is geflitst. Dit vermijdt de noodzaak om de kaart opnieuw te plaatsen in het geval van een onverwachte fout.

Stap 4

Gebruikers van telefoons en andere mobiele apparaten hebben de mogelijkheid om zowel een gedetailleerde kaart van de Russische Federatie als verschillende atlassen van snelwegen in de regio's te downloaden op sites zoals Raster Maps.

Stap 5

Als er al een versie van kaarten op uw apparaat is geïnstalleerd en u ervoor wilt zorgen dat deze up-to-date is, gebruikt u speciale programma's, bijvoorbeeld Mapchecker. U moet echter het versienummer weten.

Stap 6

Er zijn ook hulpprogramma's zoals Mapupdater op het netwerk die helpen bij het bijwerken van gedownloade kaarten op apparaten van een bepaalde fabrikant (in dit geval Garmin).

Stap 7

U kunt wegenkaarten gebruiken zonder dat u een internetverbinding nodig heeft, dat wil zeggen offline. De interactieve kaart "Steden van Rusland", die gratis op internet wordt verspreid, helpt u hierbij.

Stap 8

De meest populaire, maar ook toegankelijk voor de breedste kring van mensen, zijn Yandex-kaarten. Maar er is één addertje onder het gras, en dat is dat dergelijke kaarten op geen enkel apparaat worden gedownload. Lees voordat u ze probeert te downloaden (dit geldt ook voor andere software) de instructies en recensies die van toepassing zijn op uw model mobiele apparaat. Anders kan de applicatie niet alleen niet werken, maar ook je telefoon / navigator / etc. verpesten.

Aanbevolen: