Hoe U Yandex.Maps Naar Uw Telefoon Kunt Downloaden

Inhoudsopgave:

Hoe U Yandex.Maps Naar Uw Telefoon Kunt Downloaden
Hoe U Yandex.Maps Naar Uw Telefoon Kunt Downloaden

Video: Hoe U Yandex.Maps Naar Uw Telefoon Kunt Downloaden

Video: Hoe U Yandex.Maps Naar Uw Telefoon Kunt Downloaden
Video: Создание приложения без сервисов Google. Часть 1. Yandex Mapkit 3. 2024, April
Anonim

Elke dag wordt een mobiele telefoon met zijn verschillende extra functies steeds noodzakelijker. Converter, kalender, wekker, radio, speler en zelfs GPS - navigator - dit alles maakt het leven van bewonderaars van wetenschappelijke en technologische vooruitgang een stuk gemakkelijker.

Hoe u Yandex. Maps naar uw telefoon kunt downloaden
Hoe u Yandex. Maps naar uw telefoon kunt downloaden

instructies:

Stap 1

GPS-navigator is een uitstekende vervanging voor een auto "gids". Het is niet moeilijk om het naar je telefoon te downloaden.

Stap 2

Voordat u aan het werk gaat, moet u uw mobiele apparaat instellen om een GPRS-verbinding met internet te ontvangen. Bezoek dan de rubriek “Yandex. Kaarten”, zoek het programma dat overeenkomt met uw telefoon en besturingssysteem en ga naar de downloadpagina.

Stap 3

In het volgende venster moet u een kaartregio selecteren. Voer de naam van de stad of regio in het daarvoor bestemde veld in en klik op de knop "Download". Geef de locatie van het bestand op en wacht tot het downloaden is voltooid. Bewaar de kaart.

Stap 4

Voordat u de elektronische "gids" gebruikt, moet u contact opnemen met uw operator over de kosten van het downloaden van kaarten. Afhankelijk van de operator kan deze dienst gratis en tegen een vergoeding worden aangeboden.

Stap 5

Het voordeligst zijn mobiele kaarten van Mail. Hun pluspunt is dat ze geen internettoegang nodig hebben om te updaten, en bijgevolg verspillen ze uw verkeer niet. En dit is ook een belangrijke indicator.

Stap 6

Uitgebreide functionaliteit van mobiele Yandex. Kart wordt verstrekt aan alle MegaFon-gebruikers. Naast de basisopties - informatie over files, zoeken naar organisaties en instellingen, locatiebepaling, kunt u hier de Navigator-service koppelen met de functie Anderen zoeken. Met deze bewerking kunt u de locatie bepalen van uw familieleden en vrienden, MegaFon-abonnees die ermee hebben ingestemd hun coördinaten te volgen.

Stap 7

Het belangrijkste voordeel van het gebruik van dit programma is dat het niet nodig is om verbinding te maken en te activeren. De gebruiker hoeft alleen de link https://wap.megafon.ru/ya te volgen, de applicatie MegaFon - Yandex. Maps te downloaden en op zijn telefoon te starten.

Stap 8

Om geld te besparen, kunt u ook de volgende methode gebruiken. Hiervoor heb je de Yandex. Maps-cache nodig. Je kunt het vinden op internet. Daarna hoeft u alleen maar het archief te downloaden dat u voor een bepaalde stad nodig heeft, het bestand met de.ogf3-extensie op Symbian-smartphones uit te pakken en te koppelen in de map "Geheugenkaart - document - yandexmaps -maps". Selecteer op WM-apparaten "Geheugenkaart - yandexmaps - cache - kaarten".

Stap 9

Deze optie is echter niet geschikt voor mobiele telefoons met een Java-versie van de applicatie.

Aanbevolen: