Hoe Instagram Voor Computer Te Downloaden

Inhoudsopgave:

Hoe Instagram Voor Computer Te Downloaden
Hoe Instagram Voor Computer Te Downloaden
Anonim

Het Instagram-softwarepakket is niet alleen beschikbaar voor smartphones, maar ook voor tabletcomputers met Android- en iOS-besturingssystemen. Hiermee kunt u foto's maken met een camera die in het apparaat is ingebouwd, deze omzetten in soortgelijke foto's als die met een filmcamera en deze vervolgens op sociale netwerken plaatsen.

Hoe Instagram voor computer te downloaden
Hoe Instagram voor computer te downloaden

instructies:

Stap 1

Zorg ervoor dat onbeperkt internet is aangesloten op de simkaart die in de tabletcomputer is geïnstalleerd en dat het toegangspunt (APN) correct is opgegeven in de instellingen van het apparaat zelf. De naam moet beginnen met het woord internet. Als de onbeperkte internetservice niet is ingeschakeld, of de simkaart in de tablet ontbreekt, sluit u het apparaat aan op uw wifi-router voor thuis. Het moet ook worden bediend door een provider tegen een onbeperkt tarief.

Stap 2

Pas op voor oplichters die aanbieden om Instagram te kopen of de versie te downloaden die is ontworpen voor een desktop, laptop of netbook. Dit programma is gratis, maar werkt alleen op smartphones en tabletcomputers, en dan nog niet op alle modellen. Als uw tablet Android OS heeft, controleer dan de versie - deze moet minimaal 2.2 zijn. Houd er ook rekening mee dat het geen zin heeft om deze applicatie te installeren op een apparaat dat geen camera heeft.

Stap 3

Start de ingebouwde browser op uw tablet. Het is niet raadzaam om browsers van derden te gebruiken. Ga naar de Instagram-app-pagina op Google Play of iTunes Store.

Stap 4

Als u een Android-tablet gebruikt, klikt u op de knop "Installeren" en als u een iPad gebruikt, klikt u op de knop Bekijken in iTunes. De Google Play-applicatie (in oudere firmwareversies - Android Market) of iTunes wordt respectievelijk gestart. Volg daarna de aanwijzingen van deze programma's. Als u wordt gevraagd om uw gebruikersnaam en wachtwoord voor uw account in de app store in te voeren, voert u deze in.

Stap 5

Start Instagram en klik vervolgens op de knop Aanmelden. Het registratievenster wordt geopend. Geef uw e-mailadres, gebruikersnaam en wachtwoord op. Maak dat laatste moeilijk. Begin de applicatie te gebruiken. Probeer zeker de talrijke effecten uit die beschikbaar zijn in het programma, zodat u filmfotografie zeer natuurgetrouw kunt simuleren.

Aanbevolen: