Hoe Een Dode Telefoon Te Herstellen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Dode Telefoon Te Herstellen
Hoe Een Dode Telefoon Te Herstellen

Video: Hoe Een Dode Telefoon Te Herstellen

Video: Hoe Een Dode Telefoon Te Herstellen
Video: How to recover data from dead phone || dead mobile data recovery || Recover phone data 2024, Mei
Anonim

Bepaalde mobiele telefoons die niet werken als gevolg van een firmwarefout, kunnen met succes worden gerepareerd. Om dit te doen, moet u het apparaat opnieuw flashen met behulp van het juiste algoritme van acties.

Hoe een dode telefoon te herstellen
Hoe een dode telefoon te herstellen

Noodzakelijk

  • - Feniks;
  • - USB-kabel.

instructies:

Stap 1

Gebruik Phoenix om mobiele telefoons van Nokia te flashen. Hiermee kunt u werken met de dode modus, die nodig is om de firmware van de telefoon bij te werken zonder het apparaat in te schakelen.

Stap 2

Installeer de opgegeven applicatie. Verwijder de simkaart uit de mobiele telefoon. Verwijder extra aandrijvingen als deze in de machine worden gebruikt. Open Apparaatbeheer op uw computer.

Stap 3

Sluit uw mobiele telefoon met een geschikte USB-kabel aan op een pc. Druk op de aan/uit-knop van het mobiele apparaat en houd deze 2 seconden ingedrukt. Herhaal deze procedure 3-4 keer met een interval van 15 seconden.

Stap 4

Wacht tot de automatische installatie van het stuurprogramma is voltooid. Sluit de oplader aan op je mobiele telefoon en wacht tot het batterijniveau 50% bereikt (meer is mogelijk).

Stap 5

Bereid het firmwarebestand voor de mobiele telefoon voor. Gebruik om te beginnen de versie die op het moment van aankoop in het apparaat werd gebruikt.

Stap 6

Start het Phoenix-programma. Geef in de eerste term de modus Geen verbinding op. Ga naar het menu Bestand en klik op de knop Product openen. Zoek en selecteer het model van uw mobiele apparaat in de lijst die door de applicatie wordt voorgesteld. Klik op de OK-knop.

Stap 7

Open het tabblad Knipperend en selecteer de optie Firmware-update. Klik op de knop Bladeren in de kolom Productcode. Selecteer een productcode die Cyrillische of RU-segmenten in de naam bevat. Dit is vereist om de Russischtalige firmware te installeren.

Stap 8

Klik op de OK-knop. Activeer de optie Dead phone USB flashing door het vakje naast het item met dezelfde naam aan te vinken. Klik nu op de knop Opknappen.

Stap 9

Wacht tot de eerste fase van de firmware-installatie is voltooid. Nadat het bericht met de zin Druk op de aan / uit-knop van de telefoon verschijnt, drukt u op de aan / uit-knop van de telefoon en houdt u deze 2-3 seconden ingedrukt. Als je alles goed hebt gedaan, wordt de firmware-update na een tijdje voltooid en wordt de telefoon automatisch ingeschakeld.

Aanbevolen: