Een Telefoon Herstellen Na Een Mislukte Firmware

Inhoudsopgave:

Een Telefoon Herstellen Na Een Mislukte Firmware
Een Telefoon Herstellen Na Een Mislukte Firmware

Video: Een Telefoon Herstellen Na Een Mislukte Firmware

Video: Een Telefoon Herstellen Na Een Mislukte Firmware
Video: FIX IPHONE NOT TURNING ON/Stuck At Recovery Mode/Apple Logo/ iOS 13 and below - iPhone XR/XS/X/8/7/6 2024, April
Anonim

Als uw telefoon na een mislukte firmware niet meer wordt ingeschakeld, moet u de werkende staat herstellen. Dit kan zelfs als u geen telefoongeheugendump hebt gemaakt.

Een telefoon herstellen na een mislukte firmware
Een telefoon herstellen na een mislukte firmware

Het is nodig

Nokia Feniks

instructies:

Stap 1

Gebruik Phoenix om uw Nokia mobiele telefoon weer in werkende staat te brengen. Download dit hulpprogramma en installeer het. Bereid nu uw mobiele telefoon voor op herstel. Verwijder de simkaart en het USB-flashstation, als je die hebt.

Stap 2

Verbind uw telefoon met uw computer via een USB- of COM-kabel. Open het menu "Apparaatbeheer" en zorg ervoor dat uw mobiele telefoon door het systeem wordt gedetecteerd. Druk 4-5 keer op de aan/uit-knop van de telefoon. Houd het elke keer 2-3 seconden vast. Na een tijdje zouden er twee nieuwe apparaten in de apparatenlijst moeten verschijnen. Zorg ervoor dat hun namen niet zijn gemarkeerd met een uitroepteken.

Stap 3

Laad de batterij van uw mobiele telefoon op tot 60 procent of meer. Dit is nodig om te voorkomen dat deze tijdens het firmwareproces volledig ontlaadt. Start het Phoenix-programma en selecteer de bedrijfsmodus Geen verbinding. Klik op het tabblad Bestand en selecteer Product openen.

Stap 4

Selecteer uw model mobiele telefoon en klik op OK. Open het tabblad Knipperen en ga naar het menu Firmware-update. Klik op de knop Zoeken naast Productcode. Selecteer een beschikbare productcode die Cyrillisch of RU bevat in de beschrijving. Dit is nodig om de Russische taal in het telefoonmenu te kunnen gebruiken. Klik op OK na het selecteren van de juiste productcode.

Stap 5

Nadat u bent teruggekeerd naar het menu Firmware Update, vinkt u het vakje aan naast Dead Phone USB knippert. Klik onmiddellijk daarna op de knop Opknappen onderaan het werkvenster. Tijdens het telefoonherstelproces wordt het menu Uitvoer gevuld. Wanneer het bericht Druk op de aan/uit-knop van de telefoon wordt weergegeven, houdt u de aan/uit-knop van de telefoon 2-3 seconden ingedrukt.

Stap 6

Wacht tot het herstellen van de firmware is voltooid. Het wordt voltooid nadat een venster verschijnt met de woorden Product knippert geslaagd. Koppel uw telefoon los van uw computer en controleer of deze werkt.

Aanbevolen: