Hoe Vind Je Een Dode Telefoon Thuis?

Inhoudsopgave:

Hoe Vind Je Een Dode Telefoon Thuis?
Hoe Vind Je Een Dode Telefoon Thuis?

Video: Hoe Vind Je Een Dode Telefoon Thuis?

Video: Hoe Vind Je Een Dode Telefoon Thuis?
Video: Geef jij een vuurtje aan een kind van 13 jaar? | Mensenkennis 2024, Mei
Anonim

De mobiele telefoon is al lang geen luxe meer. Moderne mensen kunnen zich hun leven gewoonweg niet voorstellen zonder dit communicatiemiddel. Maar wat te doen als de telefoon verloren is gegaan in het appartement en de batterij erop, zoals het geluk zou hebben, leeg is?

Hoe vind je een dode telefoon thuis?
Hoe vind je een dode telefoon thuis?

Noodzakelijk

  • - methodisch, consistent, grondig zoeken;
  • - metaaldetector

instructies:

Stap 1

Probeer een "test"-oproep te maken van een andere telefoon naar de verloren telefoon. Er is altijd een kleine hoop dat er nog minstens 1% van de batterijlading beschikbaar is. Als dit helaas niet het geval is, ga dan verder met andere zoekmethoden.

Stap 2

Onthoud waar en met wie u voor het laatst aan de telefoon hebt gesproken. Als je een "favoriete" plek in huis hebt om te praten, is dat goed, probeer daar eens te zoeken.

Stap 3

Als je de gewoonte hebt om met je telefoon door het appartement te lopen, onderweg te praten en iets anders te doen, moet je op de meest onverwachte plaatsen kijken, bijvoorbeeld op de koelkast of erin, evenals op de plank in de badkamer, op het balkon, in de wasauto, etc. Het kan trouwens ook in de wasmachine terechtkomen als je het voor het wassen vergeten bent uit je broekzak of andere kleding te halen.

Stap 4

Maak een zoekplan. Verken methodisch en grondig de ene kamer na de andere, en ga niet verder naar de volgende totdat je 100% zeker weet dat hij niet in deze kamer is.

Stap 5

Controleer de zakken van uw binnen- en buitenkleding: badjassen, jassen, regenjassen, jassen, enz. Verken de planken, tafels en lades die je hebt.

Stap 6

Kijk goed naar de bank of fauteuils van waaruit u tv kijkt en bekijk de vloeroppervlakken eronder. Verwijder de hoezen van gestoffeerde meubels, soms worden telefoons erdoor geraakt.

Stap 7

Zoek niet alleen in het gezichtsveld, d.w.z. op ooghoogte, maar ook waar je hand kan komen: op de bovenste planken van kasten, op het oppervlak van de kledingkast, enz.

Stap 8

Soms komt het ook voor dat de telefoon stil in je tas ligt, maar om de een of andere reden lijkt het je dat hij er niet is. Open al zijn takken, bekijk alles zorgvuldig.

Stap 9

Als je jonge kinderen hebt, vraag ze dan of ze je telefoon hebben gezien. Misschien werd hij een leuk speeltje voor peuters. Overtuig uzelf van de kinderkamer.

Stap 10

Sommige huisdieren, vooral honden, hebben de neiging om dingen op te rapen die slecht gelegd zijn. Daarom, als u zo'n verslaving voor uw huisdier kent, is het niet overbodig om onder het tapijt van de hond of in zijn andere cache te kijken.

Stap 11

Welnu, gebruik in het meest extreme geval een metaaldetector (als je die hebt), hoewel er veel verschillende metalen zijn in moderne appartementen en deze methode niet de meest handige is.

Aanbevolen: