Een Persoon Vinden Die Het Telefoonnummer Kent

Inhoudsopgave:

Een Persoon Vinden Die Het Telefoonnummer Kent
Een Persoon Vinden Die Het Telefoonnummer Kent

Video: Een Persoon Vinden Die Het Telefoonnummer Kent

Video: Een Persoon Vinden Die Het Telefoonnummer Kent
Video: Geef jij een vuurtje aan een kind van 13 jaar? | Mensenkennis 2024, Mei
Anonim

Andere mensen zoeken, alleen hun gsm-nummer kennen, is vrij eenvoudig, aangezien je de keuze hebt uit verschillende diensten die door telecomoperators worden aangeboden. Kies de meest handige en comfortabele voor jezelf, en je zult gemakkelijk je vrienden vinden.

Een persoon vinden die het telefoonnummer kent
Een persoon vinden die het telefoonnummer kent

instructies:

Stap 1

"Megafon" biedt zijn abonnees vele manieren waarop u op telefoonnummer naar andere abonnees kunt zoeken. U kunt bijvoorbeeld vanaf elk apparaat (mobiel of computer) naar de site locator.megafon.ru gaan en daar kunt u alle interessante informatie krijgen over de locatie van een andere persoon. Naast de coördinaten krijgt u ook een kaart toegestuurd waarop deze worden aangegeven.

Stap 2

U kunt ook een USSD-verzoek gebruiken, dat moet worden verzonden naar * 148 * abonneenummer #. Overigens moet het abonneenummer worden aangegeven in het formaat +7). Er is ook een verkort nummer 0888, dat u kunt bellen. De operator ontvangt en verwerkt uw aanvraag, waarna de gewenste abonnee een bericht ontvangt met uw telefoonnummer. Om de coördinaten te bepalen, moet eerst de toestemming van deze persoon worden verkregen (laat hem hiervoor een sms-bericht sturen naar het nummer 000888 met vermelding van uw nummer). Elk verzoek kost u 5 roebel.

Stap 3

De gebruikers van het Megafon-netwerk die zijn aangesloten op de Smeshariki- en Ring-Ding-tariefplannen, kunnen gebruikmaken van een speciale service voor ouders en kinderen. Dankzij hem weten ouders altijd precies waar hun kinderen zijn. U kunt alles over de service (de lijst met tarieven waartegen deze beschikbaar is, de kosten en nog veel meer) vinden op de officiële website van de operator.

Stap 4

De MTS Company levert de Locator-service. Om het te gebruiken, stuurt u het nummer van de abonnee die u zoekt naar 6677. U hoeft Locator niet te activeren, de service is voor iedereen beschikbaar. Afhankelijk van welk tariefplan je hebt aangesloten, wordt er ongeveer 10 tot 15 roebel van je rekening afgeschreven.

Stap 5

Klanten van Beeline kunnen bellen of een bericht sturen. Om te bellen, kiest u 06849924 en om SMS te verzenden - 684. Voer in de tekst alleen de letter "L" in. De kosten van het gebruik van de service bedragen ongeveer 2 roebel.

Aanbevolen: