Het Telefoonnummer Van Een Persoon In Moskou Vinden

Inhoudsopgave:

Het Telefoonnummer Van Een Persoon In Moskou Vinden
Het Telefoonnummer Van Een Persoon In Moskou Vinden

Video: Het Telefoonnummer Van Een Persoon In Moskou Vinden

Video: Het Telefoonnummer Van Een Persoon In Moskou Vinden
Video: Marilyn Manson 2001 (Rusland, Moskou). Eerste aankomst in Rusland. 2024, April
Anonim

Soms moet u dringend contact opnemen met een bepaalde persoon, maar weet u helaas zijn telefoonnummer niet. In deze situatie is het noodzakelijk om de rol van detective aan te gaan en over te gaan tot deductie. Er zijn veel zoekmethoden, het is voldoende om ze allemaal te proberen of de handigste te kiezen.

Hoe het telefoonnummer van een persoon in Moskou te vinden
Hoe het telefoonnummer van een persoon in Moskou te vinden

instructies:

Stap 1

Gebruik de telefoongids van Moskou als u het stadsnummer van een persoon wilt weten. U kunt door een aantal pagina's van de papieren catalogus bladeren of de handigere elektronische gidsen gebruiken. Ze kunnen worden gepresenteerd als een softwaretoepassing die op een computer is geïnstalleerd, of als een verzoek op speciale sites.

Stap 2

U kunt bijvoorbeeld de site https://www.nomer.org/moskva/ gebruiken. Onder de advertentie staat een blauwe lijn, waarin u de achternaam, voornaam en patroniem van de persoon moet invullen en vervolgens op de zoekknop moet klikken. Het systeem geeft u informatie over alle personen die in aanmerking komen voor het verzoek. Hierop staan het telefoonnummer, het woonadres en de geboortedatum vermeld.

Stap 3

Als de service u verschillende naamgenoten heeft gegeven, of als u alleen de naam of achternaam kent, sorteert u deze handmatig op de opgegeven kenmerken van de mensen en belt u de opgegeven telefoonnummers om degene te vinden die u zoekt.

Stap 4

Zie sociale media. Aan de ene kant is deze manier om een telefoon te vinden erg handig, aan de andere kant wordt het bemoeilijkt door een mogelijk gebrek aan informatie. Als je de persoon vindt die je nodig hebt, kun je hem een bericht schrijven met het verzoek om het telefoonnummer van de contactpersoon voor communicatie te delen.

Stap 5

Neem contact op met de HR-afdeling of beveiligingsafdeling van het bedrijf waar de persoon die u zoekt werkt. Leg uw probleem uit aan uw organisatie, en zij kunnen uw telefoonnummer delen. Anders kunnen ze voorstellen hoe ze op andere manieren contact kunnen opnemen met deze persoon in Moskou.

Stap 6

Probeer uw mobiele telefoon te achterhalen bij uw mobiele provider. In dit geval is het wenselijk om de volledige naam van de persoon, zijn woonadres te kennen en een redelijk gemotiveerde reden te hebben om toegang te krijgen tot vertrouwelijke informatie. U kunt ook contact opnemen met de wetshandhavingsinstanties, die onafhankelijk contact opnemen met de mobiele operator.

Aanbevolen: