Hoe Een Persoon Te Vinden Die Zijn Nummer Kent?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Persoon Te Vinden Die Zijn Nummer Kent?
Hoe Een Persoon Te Vinden Die Zijn Nummer Kent?

Video: Hoe Een Persoon Te Vinden Die Zijn Nummer Kent?

Video: Hoe Een Persoon Te Vinden Die Zijn Nummer Kent?
Video: DINGEN DIE MEISJES DOEN ALS ZE VERLIEFD ZIJN 2024, Mei
Anonim

Als u een persoon wilt vinden (kennis, familielid, vriend - het maakt niet uit) en u weet tegelijkertijd zijn mobiele telefoonnummer, dan is er niets gemakkelijker voor u dan dit te doen. Feit is dat veel telecomoperators hun abonnees al geruime tijd verschillende diensten aanbieden, met behulp waarvan ze op elk moment kunnen zoeken.

Hoe een persoon te vinden die zijn nummer kent?
Hoe een persoon te vinden die zijn nummer kent?

instructies:

Stap 1

Als u het nummer van een andere abonnee kent, kunt u altijd zijn locatie bepalen door zijn mobiele nummer naar 6677 te sturen. Dit alles werd mogelijk dankzij de service van het bedrijf "MTS" genaamd "Locator". Voor het verzenden van een verzoek zal de telecomoperator een bedrag van 10-15 roebel van uw rekening opnemen (of zelfs minder, omdat dit afhankelijk is van het tariefplan waarop u bent aangesloten).

Stap 2

De mobiele operator "Megafon" heeft een breed scala aan diensten die kunnen worden gebruikt om een andere persoon op zijn nummer te zoeken. Optie nummer één: ga vanaf een telefoon of vanaf een computer naar de pagina op locator.megafon.ru en daar ontvangt u informatie over de locatie van de persoon en een kaart waarop de exacte coördinaten worden gemarkeerd. De tweede optie is om een USSD-commando * 148 * abonneenummer # te sturen, en u moet het nummer opgeven via +7; of u kunt het verkorte nummer 0888 bellen. Zodra de operator uw aanvraag heeft ontvangen en verwerkt, ontvangt de abonnee die u zoekt een sms met uw telefoonnummer. Deze abonnee zal moeten bevestigen of hij het echt eens is met je acties en of hij ze toestaat. Dit kan vrij snel en eenvoudig: laat hem een bericht sturen naar 000888, waarin hij uw nummer zal aangeven. De kosten van het verzoek bedragen 5 roebel. Het zoeken met de Megafon-operator is echter niet beperkt tot deze methoden: er is een service op de Smeshariki- en Ring-Ding-tarieven, met behulp waarvan ouders op de hoogte kunnen zijn van de locatie van hun kinderen. Gedetailleerde informatie hierover vindt u op de officiële website van het bedrijf.

Stap 3

Klanten van de operator "Beeline" kunnen twee nummers gebruiken om naar een andere persoon te zoeken. Men kan een sms sturen met de tekst L (dit is nummer 684), en de andere kan 06849924 worden gebeld. Per aanvraag wordt ongeveer twee roebel van het saldo afgetrokken.

Aanbevolen: