Een Persoon Vinden Op Het Telefoonnummer Thuis

Inhoudsopgave:

Een Persoon Vinden Op Het Telefoonnummer Thuis
Een Persoon Vinden Op Het Telefoonnummer Thuis

Video: Een Persoon Vinden Op Het Telefoonnummer Thuis

Video: Een Persoon Vinden Op Het Telefoonnummer Thuis
Video: Geef jij een vuurtje aan een kind van 13 jaar? | Mensenkennis 2024, April
Anonim

In ons leven kun je vrij vaak een situatie tegenkomen waarin je een persoon moet vinden, en afgezien van je telefoonnummer thuis, weet je niets over hem. Maar in feite kan het hebben van een vaste telefoon uw zoekopdrachten aanzienlijk vergemakkelijken.

Een persoon vinden op het telefoonnummer thuis
Een persoon vinden op het telefoonnummer thuis

instructies:

Stap 1

Begin met de gemakkelijkste manier om iemand op hun telefoonnummer thuis te vinden - bel ze. Misschien zal hij antwoorden, of een van zijn familieleden komt naar het apparaat. U zult in staat zijn om de informatie te vinden die u nodig heeft en een enorme hoeveelheid tijd en moeite besparen.

Stap 2

Als de telefoon die u hebt niet reageert, raadpleeg dan de telefoongids van Moskou. Het is zowel in gedrukte als elektronische vorm beschikbaar. Het kan tegen een kleine vergoeding worden gekocht, maar u kunt ook geld besparen door contact op te nemen met internet voor hulp. Door een van de grootste sites te bezoeken www.nomer.org kunt u veel nuttige informatie vinden op een huistelefoonnummer over een persoon die in Moskou en verschillende andere steden van Rusland woont. Hetzelfde kun je vinden door te bellen met de betaalde informatiedienst op 099

Stap 3

Probeer andere zoekmachines op het wereldwijde netwerk. Geef eerst de voorkeur aan gratis diensten en pas daarna aan betaalde diensten. Misschien kun je de persoon die je nodig hebt gratis vinden. Maar als het niet werkt, probeer dan hulp te zoeken bij bronnen zoals:

• www.mskphone.ru

• www.db.spravki.net/moskou

• www.infobroker.ru/telo

• www.interweb.spb.ru/phon

Stap 4

Neem contact op met een particulier detectivebureau. De rechercheurs vinden de persoon die je nodig hebt sneller dan wanneer je het zelf doet. Logisch, ze doen immers hun werk. Maar probeer desondanks contact op te nemen met vertrouwde kantoren, bij voorkeur op aanraden van vrienden en kennissen. U kunt ook de forums op internet lezen, waar u naast recensies over specifieke bedrijven ook veel nuttige informatie vindt.

Stap 5

Er zijn andere methoden om via zijn thuistelefoonnummer informatie te vinden over een persoon waarin u geïnteresseerd bent. Dit is de omkoping van wetshandhavers en de aankoop van een gestolen verkeerspolitiebasis en vele andere. Maar vergeet niet dat ze allemaal illegaal zijn en zwaar bestraft met strafrechtelijke en administratieve aansprakelijkheid.

Aanbevolen: